Tommy ارسال شده در شنبه در 06:26 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:26 دورود بر همه یکی از مشکلات این که ما در ارسا کیا گیم خیلی جدیدن جریمه ها زیاد شده و پولیس ها میبینن ما تند میریم یا خلاف میریم جریمه میکنن اما قانون گذاشتید ما عمل کنیم درست اما پولیس ها کاپ ها همه با سرعت زیاد میان و خلاف خیابون میان و وقتی میزنند به ما میاد مارو جریمه میکنه و این که تازه بعضی وقت ها کاپ ها پولیس ها انقد تند رفتن و خلاف خیابون رفتن ماشینم ترکیده امید وارم که برای این موضوع یه کاری کنند. با تشکر از شما نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در شنبه در 06:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:27 دادا خب یه رکورد میگیری میزاری فروم و تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:30 هم اکنون، ArShiYaA گفته است: دادا خب یه رکورد میگیری میزاری فروم و تمام اره دا می تونم اما چند بار بزارم همهی کاپ ها تند میرن و خیلی بد این نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در شنبه در 06:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:38 خب دادا چند بار ام بزار چند بار بزاری بهتره تا دیگه خودشون میفهمن که دیگه تمد نرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:40 هم اکنون، ArShiYaA گفته است: خب دادا چند بار ام بزار چند بار بزاری بهتره تا دیگه خودشون میفهمن که دیگه تمد نرن کلن میشه گذاشت اما من میگم باید مثل دست ملایم این قوانین رو پولیس ها دست ویژه هم بیاد نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 06:48 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:48 مدرک بگیر شکایت کن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:52 (ویرایش شده) من حرفم این قوانین بزارن رو دست ویژه خیلی خوب میشه عالی ویرایش شده شنبه در 06:52 توسط Tommy اشتباه بودن یه جای کلمه نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 06:54 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:54 قوانین داره؛ دیدی یکی نقض میکنه، شکایت باید بکنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:57 1 دقیقه قبل، ijoker گفته است: قوانین داره؛ دیدی یکی نقض میکنه، شکایت باید بکنی. درست قبول دارم نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 07:18 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:18 خب پس دیگه مشکل چیه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در شنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:40 قانونش هست ولی اگه اژیر رو روشن کنی و دنبال فرد وانتد باشی میتونی از با سرعت بالا در لاین خلاف رانندگی کنی. این هم بخاطر اینه که اون پولیس نمیتونه با سرعت ۱۰۰ تا بیوفته دنبال وانتدی که سوار لامبوگینیه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در شنبه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:07 پولیسا خیلی بی ادب شودن من به انوان عزو کووچکی از پولیس ها که تجربه نسبتا ضیادی دارم بهشون میگوویم 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 11:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:10 1 دقیقه قبل، Alonso گفته است: پولیسا خیلی بی ادب شودن من به انوان عزو کووچکی از پولیس ها که تجربه نسبتا ضیادی دارم بهشون میگوویم موافقم نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در شنبه در 14:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:45 7 ساعت قبل، ijoker گفته است: مدرک بگیر شکایت کن! تا حالا ندیدم کاپی به خاطر سرعت غیر مجاز مجازات بشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salleh ارسال شده در شنبه در 16:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:24 نقل قول ♥Persepolis♥RealMadrid♥ Hala Madrid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در شنبه در 17:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:44 (ویرایش شده) 11 ساعت قبل، ArShiYaA گفته است: خب دادا چند بار ام بزار چند بار بزاری بهتره تا دیگه خودشون میفهمن که دیگه تمد نرن درود، اگه با ماشین شخصی باشن مشکلی نداره که تند برن اگر با ماشین اقلیت هم باشن با روشن کردن آژیر میتونن یا نهایت سرعت برن پولیسای بی ادب ویرایش شده شنبه در 17:48 توسط Roney نقل قول ᴍʏ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ: ᴍʏ ʙʀᴏᴛʜᴇʀ'ꜱ: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 19:15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:15 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در شنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:38 پولیسا خلاف نرین نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.