Leaked ارسال شده در جمعه در 10:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:13 (ویرایش شده) بعد از 1 هفته پرس جو فهمیدیم ک دوست عزیزمون اقای @EDWARD فوت شدن و از تمامی دوستان ک پرسیدن از ما و مهم بود براشون ممنونم روحش شاد و یادش گرامی ویرایش شده جمعه در 10:14 توسط Leaked نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmooMetii ارسال شده در جمعه در 10:21 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:21 خدا رحمتش کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در جمعه در 11:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:03 کیان داری راستمیگی یا کذب میگی؟ ۱ ساعت قبل، AmooMetii گفته است: خدا رحمتش کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در جمعه در 12:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:23 خدا بیامرزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 14:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:04 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در جمعه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:08 چیمیگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در جمعه در 14:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:11 کذبه بملا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در جمعه در 14:16 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:16 نه بابا هزیونه نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 14:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:56 وای نگو که داره خندم میگیره کمتر چرت و پرت بگو خواهشان نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yysin ارسال شده در جمعه در 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:00 روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در جمعه در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:03 روحش شاد و یادش گرامی پ.ن:(اگع فیک باشه دهنتو سرویس میکنه) نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imojtaba ارسال شده در جمعه در 16:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:08 روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در جمعه در 16:42 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:42 نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در جمعه در 17:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:08 سلام یک خبری کاربر @pouya0125 به من رسوند و پیامش اینه : درود. این خبر به احتمال 99% جعلی هست، روزی که کاربر leaked وضعیت گذاشت که این Edward مرده، Edward آنلاین بود. حالا من از کجا فهمیدم؟، چون آخرین زمان آنلاین شدن Edward مخفی هست از صفحه اصلی انجمن کاربران آنلاین دیدم که آنلاین بود. و به احتمال زیاد دیگه این پلیر بازی نمی کنند. نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 17:34 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:34 26 دقیقه قبل، HaftJad گفته است: سلام یک خبری کاربر @pouya0125 به من رسوند و پیامش اینه : درود. این خبر به احتمال 99% جعلی هست، روزی که کاربر leaked وضعیت گذاشت که این Edward مرده، Edward آنلاین بود. حالا من از کجا فهمیدم؟، چون آخرین زمان آنلاین شدن Edward مخفی هست از صفحه اصلی انجمن کاربران آنلاین دیدم که آنلاین بود. و به احتمال زیاد دیگه این پلیر بازی نمی کنند. بیا دیدی گفتم چرا و پرت نگو؟ @Leaked نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در جمعه در 18:29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:29 ۱ ساعت قبل، HaftJad گفته است: سلام یک خبری کاربر @pouya0125 به من رسوند و پیامش اینه : درود. این خبر به احتمال 99% جعلی هست، روزی که کاربر leaked وضعیت گذاشت که این Edward مرده، Edward آنلاین بود. حالا من از کجا فهمیدم؟، چون آخرین زمان آنلاین شدن Edward مخفی هست از صفحه اصلی انجمن کاربران آنلاین دیدم که آنلاین بود. و به احتمال زیاد دیگه این پلیر بازی نمی کنند. میتونم بگم من رفتم رو اکانتش؟ من خودم اون روز رفتم تو اکانتش و بعد داداشش زنگ زدم بهم این خبرو داد. دلیل مرگم سکته مغزی بوده. لازم بود بگید برم رو اکانتش ثابت کنم! نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در جمعه در 18:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:47 این حرف شایعه است تا زمانی خود آرمین بیاد تو این تاپیک اعلام حضور کند @EDWARD آقا آرمین لطفاً اگه تو جمع ما هستید که انشالله چه الان چه در آینده تو جمع ما باشی و لطفاً به ما یه ندایی برسان نقل قول ____________________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ :My Brother .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKiD ارسال شده در جمعه در 18:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:49 19 دقیقه قبل، Leaked گفته است: میتونم بگم من رفتم رو اکانتش؟ من خودم اون روز رفتم تو اکانتش و بعد داداشش زنگ زدم بهم این خبرو داد. دلیل مرگم سکته مغزی بوده. لازم بود بگید برم رو اکانتش ثابت کنم! آرمین چیزیش نبود شایعه هست بعدش تاریخ آنلاین شدنش هم تو فروم مخفی کرده نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در جمعه در 19:20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:20 29 دقیقه قبل، HaftJad گفته است: آرمین چیزیش نبود شایعه هست بعدش تاریخ آنلاین شدنش هم تو فروم مخفی کرده میگم من رفیق واقعیش بودم همشهریم بود چندین ساله رفیقیم میگی شایعس؟ نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در جمعه در 19:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:35 وای وای قلبم :)))) @FBI دیگه آرمین نیست اذیتت کنه نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 21:02 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:02 حالا چرا تو مطالب طنز گذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در جمعه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:04 1 ساعت قبل، Leaked گفته است: میگم من رفیق واقعیش بودم همشهریم بود چندین ساله رفیقیم میگی شایعس؟ کیان داش کمتر کذب بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در جمعه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:06 1 ساعت قبل، Leaked گفته است: میگم من رفیق واقعیش بودم همشهریم بود چندین ساله رفیقیم میگی شایعس؟ فرض کن تو مطالب طنز خبر مرگ یکیو بزاری: البته خدا نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در جمعه در 21:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:39 11 ساعت قبل، Leaked گفته است: بعد از 1 هفته پرس جو فهمیدیم ک دوست عزیزمون اقای @EDWARD فوت شدن و از تمامی دوستان ک پرسیدن از ما و مهم بود براشون ممنونم روحش شاد و یادش گرامی خدا بیامرزدش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در جمعه در 22:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:12 (ویرایش شده) دوست عزیز برای جلب بازیکنان در این تاپیک میتونستی چیز های قشنگ تری انجام بدی و نیای یک بازیکن رو به مرده زدگی بزنی. پ.ن: همه میدونن که این قضیه مسخره شایعه هست، به دلیل مدارکی برخی از عزیزان در تاریخ آنلاین بود فروم و اکانتش در مجموعه دیده شده! دلیل دوم اینکه چرا تاپیک رو در مطالب طنز ایجاد کردی؟ کارت اصلا قشنگ نبود ویرایش شده جمعه در 22:13 توسط ArmouR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.