sicarooooo ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در چهارشنبه در 18:33 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:33 دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در چهارشنبه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:56 2 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر عزیزم شما به ۱۰ صفحه وانتد پیدی توجه کردی که این حرفو میزنی؟ درضمن ۲۰۰ تا پیدی چیه کل کاپ هارو حساب کنی ۱۵۰ تا نمیشه که تو میگی ۲۰۰ تا (پیدی) فقط (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sicarooooo ارسال شده در چهارشنبه در 19:37 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:37 35 دقیقه قبل، ThunderStorm گفته است: عزیزم شما به ۱۰ صفحه وانتد پیدی توجه کردی که این حرفو میزنی؟ درضمن ۲۰۰ تا پیدی چیه کل کاپ هارو حساب کنی ۱۵۰ تا نمیشه که تو میگی ۲۰۰ تا (پیدی) فقط (-) این ۲۰۰ تا پارامتر این بود که تعداد زیاده دوم اینکه ،مثلا ۱۵۰ تا زیاد نیست؟ کدوم سرورو دیدین انقد کاپ داشته باشه ماشالا همشونم باهم دیوتی میرن ،هروقت انلاین شی ۲۵ ،۲۰درصد پلیرا کاپن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در چهارشنبه در 20:18 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:18 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر یا سلام بر شما دوست عزیز تو بحث اول میگی بچه بازی ، شما اگ خودت میتونی بیا تو فکشن پلیس ، اصلا پلیس چیه (رنک ۱ دسته ملایم بگیر ، بعد بگو بچه بازی) مورد دوم ، با وجود خیلی از شما ها با رانندگی بسیار بد و سرعت بالا ، باعث ترکیدن خیلی از ماشین ها شدین پس قوانین رعایت کنید جریمه هم نمیشد . مورد سوم ، قوانین سخت و محکم پا بر جاست با یه مطالعه کوچیک هم میتونید متوجه بشید ! مورد. چهارم ، آدم های موفق قبل از حرف بزنند اول فکر میکنند امیدوارم مفید بوده باشه برات ویرایش شده چهارشنبه در 20:19 توسط amirdii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در چهارشنبه در 20:24 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:24 1 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه کاملا درسته 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sicarooooo ارسال شده در چهارشنبه در 22:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:19 3 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه کار اشتباه؟ از زندان ازاد شدم رفبقم رسوندم گان شاو دک گان شاپ تیکت داد بی دلیل،موتورمم دقیقا توی راهرو پارک کرده بودم،مشکل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در چهارشنبه در 22:23 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:23 5 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: صرفا پیدی شده بچه بازی موافقم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sicarooooo ارسال شده در چهارشنبه در 22:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:24 2 ساعت قبل، amirdii گفته است: یا سلام بر شما دوست عزیز تو بحث اول میگی بچه بازی ، شما اگ خودت میتونی بیا تو فکشن پلیس ، اصلا پلیس چیه (رنک ۱ دسته ملایم بگیر ، بعد بگو بچه بازی) مورد دوم ، با وجود خیلی از شما ها با رانندگی بسیار بد و سرعت بالا ، باعث ترکیدن خیلی از ماشین ها شدین پس قوانین رعایت کنید جریمه هم نمیشد . مورد سوم ، قوانین سخت و محکم پا بر جاست با یه مطالعه کوچیک هم میتونید متوجه بشید ! مورد. چهارم ، آدم های موفق قبل از حرف بزنند اول فکر میکنند امیدوارم مفید بوده باشه برات رانندگی بد؟ بذار بگم امشب چی شد ۴ بار جیل شدم یکیش تیکت بی دلیل بعد ازاد شدم به ۵ دقیقه نرسیده دم خونم پلیس چکم کرد دراگامو گرفت اوکی،بعدش ۵ وانتد جیلم داد ازاد شدم ده دقیقه گیم بودم یه پلیس اومد گفت یبارشم پلیس توی چیلات گرفتم درحالی که یک وانتد بودم ۴ وانتد داد و جیلم کرد امروز کل روزم تو جیل گذروندم میدونی ینی چی؟ ینی که جناب من حتما مشکلی دارم که از پی دی های بچه دارم ایراد میگیرم، ینی من حتی بدون دی ام کردن و رانندگی بد بازم جیل میشم از چندتاشون شات بگیرم بدم فروم هم؟ ینی قرار باشه هرروزم اینژوری بگذره از هر پلیسی خلاف قوانین رفت بدمش فروم؟ عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sicarooooo ارسال شده در چهارشنبه در 22:26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:26 چرا فقد میخواین طفره برین با این که ۱۰ صفحه وانتد دارین طرف چرا یک وانتد میاد ۴ وانتده میکنه میده جیل بعد اصن چه دلیلی داره دنبال همه بری بابا من یه مشت زدم به رفیقم ترول کرد اومد شکایتم کرد پلیس اومد وسط ناکجا باباد زد و رفت یا تعداد پی دیو اوکی کنین یا قوانین مسخرتونو درست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در پنجشنبه در 05:56 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:56 7 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: رانندگی بد؟ بذار بگم امشب چی شد ۴ بار جیل شدم یکیش تیکت بی دلیل بعد ازاد شدم به ۵ دقیقه نرسیده دم خونم پلیس چکم کرد دراگامو گرفت اوکی،بعدش ۵ وانتد جیلم داد ازاد شدم ده دقیقه گیم بودم یه پلیس اومد گفت یبارشم پلیس توی چیلات گرفتم درحالی که یک وانتد بودم ۴ وانتد داد و جیلم کرد امروز کل روزم تو جیل گذروندم میدونی ینی چی؟ ینی که جناب من حتما مشکلی دارم که از پی دی های بچه دارم ایراد میگیرم، ینی من حتی بدون دی ام کردن و رانندگی بد بازم جیل میشم از چندتاشون شات بگیرم بدم فروم هم؟ ینی قرار باشه هرروزم اینژوری بگذره از هر پلیسی خلاف قوانین رفت بدمش فروم؟ عجب راه حلهای مسخره میاری یعنی چون خلاف قوانین عمل میکنه پلیس و شما حوصله نداری ازش شکایت کنی باید تعداد پلیسهای سرور کم شه؟ ۱۳۰ تا Cop توی سروری که بازیکنهایی که توی هفته توش Login میکنند ۲۰۰۰ نفره طبیعیه قطعا این ۲۰۰۰ نفر هم زمان آنلاین نمیشن در نتیجه ۱۳۰ نفر هم همیشه آنلاین نیستند هفته پیش توی دنیای واقعی یه سبقت ریز گرفتم ۵۰۰ تومن جریمه شدم! بعد میخوای تو بازی کسی که ۲۰۰ تا رو توی شهر پر کرده ۲۰k جریمه نشه؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در پنجشنبه در 06:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:28 12 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر نظرم راجب پیشنهاد هایی که دادی به ترتیب: میانگین پلیر ها 600 نفر و میانگین عضو آنلاین PD در سرور 10 نفر در هر شهر LS - LV - SF در جمع 30 نفر که به نوبه خودش نسبت به پلیر ها میانگین خوبیه نظرم در این رابطه منفیه. *قوانین رانندگی تا آپدیت قبلی عملا هیچ ثمره ای نداشت و با اومدن آپدیت یه پوئن مثبت محسوب میشود. خب بخاطر همین دسترسی بیشتر این سری از فکشن ها جزو دسته ویژه قرار میگیره نظرم منفیه. قوانین به نوبه خودش سخت هست از این سخت تر کردن بنظرم منطقی نیست نظرم منفیه. 11 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه هم نظریم 10 ساعت قبل، sicarooooo گفته است: این ۲۰۰ تا پارامتر این بود که تعداد زیاده دوم اینکه ،مثلا ۱۵۰ تا زیاد نیست؟ کدوم سرورو دیدین انقد کاپ داشته باشه ماشالا همشونم باهم دیوتی میرن ،هروقت انلاین شی ۲۵ ،۲۰درصد پلیرا کاپن خب بیاییم یه حساب کتاب سر انگشتی بکنیم تقریبا 300 هزار نفر ثبت نام از شروع سرور تا الان داشته و تقریبا 5 درصد میان هر ماه بازی میکنن که حدودا 15 هزار نفر که از این تعداد میانگین 500 نفر در بازی به صورت همزمان آنلاین میشن که خود کاپ ها هم جزوی از این محاسبات هست اینم در نظر داشته باشیم که خیلی ها هر روز نمیان بازی کنن فک کن با این احتساب میانگین پلیر بالای 2 هزار نفر در روز هست که بخاهیم درصدی این پلیر نسبت به کاپ های موجود اگر 24 ساعته آنلاین باشن 14 درصد که غیر ممکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در پنجشنبه در 06:40 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:40 43 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: فته پیش توی دنیای واقعی یه سبقت ریز گرفتم فهمیدید ماشین داره یا بیشتر بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در پنجشنبه در 07:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:06 با پیشنهاد شما کاملا مخالفم، چیزایی که باید بگم رو دوستان اشاره کردن. اما با این وجود به نظرم بهتر است سرعت مجاز در شهر به ۱۲۰ تغییر کند، بیرون شهر و جاده هم ۱۵۰ و در بزرگراه ها ۱۸۰ الی ۲۰۰ باشد، چون رانندگی با سرعت کمتر از ۱۰۰ در داخل شهر کمی آزار دهنده هست. 1 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در پنجشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:01 سلام مشخصه خیلی بد فشار خوردی و عصبی شدی سر تیکت و جیل و درجا اومدی فروم و اینو نوشتی بیخیال داداش من یادمه دیگه کاپ قبلا کم بود همه شکایت داشتن که چرا هیچ کاپی نیست مارو ببره جیل و خودتم میگی دراگ داشتی وقتی دراگ داری یعنی خطر اینکه کاپ بیاد فریسکت بده رو به جون میخری بهرحال (-) خسته نباشی. 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMTR ارسال شده در پنجشنبه در 20:34 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:34 سلام و درود با جمع بندی بعضی از دوستان به نتیجه ای که رسیدم این بود که زیاد تر شدن کاپ ها یجورایی باعث میشه نظم بیشتر بشه تو سرور و بنابراین (-) خسته هم نباشی نقل قول رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در پنجشنبه در 21:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:53 درود افرادی همانند شما با حمل سلاح و مواد مخدر در سطح شهر ایجاد تنش و بی نظمی میکنند و اکثرا هیچ درکی از مزاحمت برای دیگران ندارند، مدت ها بود تعداد کسایی که خیلی بی دلیل شروع میکردند به کشتن بازیکنان و پلیس ها زیاد شده بود که قبل از بروزرسانی اخیر به اوج خود رسیده بود، در کنار این موضوعی که بیان کردم موضوع سرعت غیرمجاز هم بسیار مطرح بود که بشدت آزار دهنده بود و به شخصه خود من چندین و چند بار بیمه وسیله نقلیه خودم رو بخاطر سهل انگاری و عدم رعایت قانون سرعت مجاز و لاین خیابون، توسط طرف مقابل از دست دادم. بعد این بروزرسانی اخیر جرم و جنایات شهری به شدت کاهش یافته و باعث آرامش و ثبات خیابان ها شده. ( هرچند هنوز هم بسیار جرم و جنایت اتفاق می افتد که توسط اعضای پلیس دستگیر و روانه زندان میشوند ) اگر از زندان لذت نمیبرید پس جرمی مرتکب نشید. در پناه حق نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در دیروز در 06:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:02 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 20:28، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر موافق نیستم اگه میخوای با این وضع پیش بری راب نزن اصلا کسیم کیل نکن ویرایش شده دیروز در 06:03 توسط iTaha نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در دیروز در 08:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:04 در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 22:03، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه پس از این به بعد همه یه Bike بگیرن تاب بخورن دیگه من خودم قبل از وار داشتم میرفتم تورف نزدیکه پینتبال بودم 450k جریمه شدم و تا رسیدم چهار راه ال اس 90k دیگه جریمه شدم نمیدونم چه Job رو کار کنم یا چه فکشنی رو برم به جوز PD که همچین درآمدی داشته باشه نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در دیروز در 08:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:06 در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 22:03، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه درود بر شرفت با شرف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.