Semtex ارسال شده در November 18 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18 با سلام احترام خدمت همه دوستان زمانی که از دستور Animlist/ استفاده میکنیم Anim هایی هستند که ازش چند مورد وجود دارد مانند Lay/ و Lay2/ و Anim هایه دیگر که داخل Animlist/ میتونید مشاهده کنید سپیشنهاد بنده این است که این ها همشون تبدیل به یک Anim شوند مانند Strip/ که ازش 20تا وجود دارد مخفی کننده @Mohny @AliExpert @TheCaptain @KnoT @Buff @Vinak @Alonso @OmidGH @Toofan @AdmBoT @Slap @SuperMaN و بقیه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 19 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19 موافقم نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در November 19 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19 نظر جالبیه ( + ). میتوانیم مقداری انیم جدید هم داشته باشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در November 19 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19 درود (+) نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در November 19 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19 خوبه نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در November 19 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19 درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 20 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20 درود نظرم + هست ممنون از پیشنهاد خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در November 25 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در پنجشنبه در 09:40 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:40 پیشنهادت تکراریه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در پنجشنبه در 10:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:57 ۱ ساعت قبل، Auto گفته است: پیشنهادت تکراریه. میشه لطفا تاپیکی که میگید قبلا زدند برای این موضوع رو در همین جا قرار بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در پنجشنبه در 11:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:03 5 دقیقه قبل، Semtex گفته است: میشه لطفا تاپیکی که میگید قبلا زدند برای این موضوع رو در همین جا قرار بدید؟ زحمت کشیدی رو دستت نیس کاکو، تکذیبش کن. نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در پنجشنبه در 11:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:50 اولا بی کار نیستم که وقت بزارم چیزی که خیلی مدت ها پیش دیدم رو بیام دوباره واسه تو نشون بدم، دوما اینکه تو نوگل بزن جنبه و انتقاد پذیری چیست، سوما اینکه چرا بعضی کاسه داغ تر از اش میشد؟ بدونند که از پاچه خواری کسی رو چیزی نصیب نمیشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در جمعه در 01:04 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 01:04 (ویرایش شده) 13 ساعت قبل، Auto گفته است: اولا بی کار نیستم که وقت بزارم چیزی که خیلی مدت ها پیش دیدم رو بیام دوباره واسه تو نشون بدم، دوما اینکه تو نوگل بزن جنبه و انتقاد پذیری چیست، سوما اینکه چرا بعضی کاسه داغ تر از اش میشد؟ بدونند که از پاچه خواری کسی رو چیزی نصیب نمیشه... چشم جناب hamidhhhh138842a و خیلی دوست دارم بدونم چکاری انجام میدید که وقت ندارید جدا برام سوال شده و اینکه چرا داغ میکنی ؟ محترمانه بگو قبلا دیدم لازم نبود با این توضیحات خودتون مورد توجه قرار بدید ویرایش شده جمعه در 01:06 توسط Semtex نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در جمعه در 03:42 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 03:42 سلام موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در جمعه در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 06:14 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammeadReza ارسال شده در جمعه در 13:44 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:44 12 ساعت قبل، Semtex گفته است: چشم جناب hamidhhhh138842a و خیلی دوست دارم بدونم چکاری انجام میدید که وقت ندارید جدا برام سوال شده و اینکه چرا داغ میکنی ؟ محترمانه بگو قبلا دیدم لازم نبود با این توضیحات خودتون مورد توجه قرار بدید که دوست داری بدونی که من چی کار میکنم؟ باشه بهت میگم وقتی که شما داری بازی میکنی و تست هلپری رو می خوای پاس کنی، من دارم زمان واس درسم میزارم، درسم رو می خونم و تستس میزنم وقتی که شما داری بازی میکنی و تو اقلیت امدادگر فاز چی بر میداری من تو واقعیت امدادگری میکنم و جان یه انسانی رو نجات میدم و وقتم رو بیهوده واسه بازی نمیزارم و... اره کاظم جان!!! دوما اینکه من خیلی ارام و دوستانه گفتم که تکراریه بعد شما میگی فایل رو ضمیمه کن، که انگار با شما دشمنی دارم یا چیز دیگه ایی... به بنده خدایه دیگه ای هم میاد میگه "تکذیبش کن" چیو تکذیب کنه؟؟!! از 2018 کلی پیشنهاد دیدم و تا جایی که مغزم میکشه یادمه همچین پیشنهادی دیدم، بعد من مگه با کسی دشمنی دارم که میگه تکذیبش کن و داره الکی تنش ایجاد میکنه؟! و در آخر باید بگم مقصود شما از اینکه نوشتی "چشم جناب hamidhhhh138842a" واقعا چیزی بود که از شناخت کمی که از شما داشتم بعید میدونستم همچین چیزی بیان کنید (و اگه شما ملاک هر شخص رو بر نیک نیمش میدونید، بدم نمیاد مچتون رو بخوابونم، نه برای پز و چیز دیگه و فقط و صرفا برای اینکه این باور اشتباهتون رو کنار بزارید. شنیدی که میگن "کافر همه را به دین خود پندارد"؟؟؟: نقل قول لازم نبود با این توضیحات خودتون مورد توجه قرار بدید خاک پای شما هم هستم، ارزوی سلامتی و موفقیت بیشتر برای شما. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در جمعه در 20:55 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:55 7 ساعت قبل، MohammeadReza گفته است: که دوست داری بدونی که من چی کار میکنم؟ باشه بهت میگم وقتی که شما داری بازی میکنی و تست هلپری رو می خوای پاس کنی، من دارم زمان واس درسم میزارم، درسم رو می خونم و تستس میزنم وقتی که شما داری بازی میکنی و تو اقلیت امدادگر فاز چی بر میداری من تو واقعیت امدادگری میکنم و جان یه انسانی رو نجات میدم و وقتم رو بیهوده واسه بازی نمیزارم و... اره کاظم جان!!! دوما اینکه من خیلی ارام و دوستانه گفتم که تکراریه بعد شما میگی فایل رو ضمیمه کن، که انگار با شما دشمنی دارم یا چیز دیگه ایی... به بنده خدایه دیگه ای هم میاد میگه "تکذیبش کن" چیو تکذیب کنه؟؟!! از 2018 کلی پیشنهاد دیدم و تا جایی که مغزم میکشه یادمه همچین پیشنهادی دیدم، بعد من مگه با کسی دشمنی دارم که میگه تکذیبش کن و داره الکی تنش ایجاد میکنه؟! و در آخر باید بگم مقصود شما از اینکه نوشتی "چشم جناب hamidhhhh138842a" واقعا چیزی بود که از شناخت کمی که از شما داشتم بعید میدونستم همچین چیزی بیان کنید (و اگه شما ملاک هر شخص رو بر نیک نیمش میدونید، بدم نمیاد مچتون رو بخوابونم، نه برای پز و چیز دیگه و فقط و صرفا برای اینکه این باور اشتباهتون رو کنار بزارید. شنیدی که میگن "کافر همه را به دین خود پندارد"؟؟؟: خاک پای شما هم هستم، ارزوی سلامتی و موفقیت بیشتر برای شما. عزیزمی عذر میخوام برای اینکه نوشته ای نوشتم که شمارو ناراحت کرده و امیدوارم بنده رو ببخشید 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در جمعه در 20:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:59 عالیه+ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammeadReza ارسال شده در شنبه در 02:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 02:47 درود. بنده به این جور مسائل اصلا فکر نمی کنم تا بخواد برام ناراحتی ایجاد کنه، و اینکه در حدی نیستم که کسی رو ببخشم، خدا با همه عظمتش رحمان و رحیم هست من کی باشم تا نبخشم. ولی یه مورد، قبل حرف زدن فکر کردن خیلی بهت کمک میکنه، دقیقا مثل پیام الانت که بعد تقریبا بعد هفت ساعت جواب منو دادی. و همچنین اگه برای شما هم ناراحتی از جانب بنده پیش اومد پوزش مطلبم و خوش حال میشم این گفتگوی رو از جانب غرض ورزی و یا هر چیز بد دیگه ای برداشت نکنید. آرزوی سلامتی برای شما و خانواده گرامی. در ضمن صبح بخیر XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.