HajHassan ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود، این شخص همراه رفیقش سر راه شغل متریال همرو میزدن (خودم چهار بار رفتم هر چهار بار هم زدنم) و مزاحمت مکرر برای دیگران انجام میدادن، داخل بازی ریپورت دادیم هیچ ادمینی پاسخ گو نیست داخل مدارک مشخصه! لطفا پیگیری کنید! کار این دو فرد باعث بهم ریختن نظم سرور میشه! • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/d97001_24InShot-20241101-182247278.mp4 Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 سلا خدمت دوست گرامی اول باید بگم که اون تایمب که شما ریپورت دادید میتیگ استف بود دمو اینکه خود شما هم با بنده و رفیقم فایت دادید و حتی یک بار دوستمم زدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در November 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 داخل مدارک همه چی کامل و واضح مشخص هست و بنده برای دفاع از خود وارد درگیری شدم، شما نه تنها من بلکه بقیه رو هم مورد آزار و اذیت خودتون قرار دادید. Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در November 4 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4 درود خدمت شاکی محترم @HajHassan منظور از مکرر این است که کاره هر روز این فرد کشتن یک نفر باشد به طور مثال بلافاصله بعد از کشتن فرد باز هم او را بکشد و هر روز این کار را تکرار کند. باید این مورد همان لحظه با مجازات های کمتری اعمال میشد. شکایت شما رد شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده