Automat ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) @HemosO حاجی من الان دیدم اون کلن آخریه چیه دقیقا؟ من میگم اردک بهترینه ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 39 دقیقه قبل، Automat گفته است: @HemosO حاجی من الان دیدم اون کلن آخریه چیه دقیقا؟ من میگم اردک بهترینه مشتی اون داستان داره باید سالها صبر کنی تا بفهمی این کلن کی تاسیس میشه و چیکار میکنه و چع کار های خواهد انجام داد اون کلن پیش بینی پسرم جومونگ در روابط کلن های آینده بود، چون پسرم گفت یه کلنی بنام اردک میاد و کارهای فرازمینی در طول ارسا کیا انجام میده @Automat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل فقط PBX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.