RobertSoN ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات: این ساب لیدر یک AV بی دلیل داد که سوال اول پرسید مجازات خرید و فروش با پول واقعی در جواب نوشتم بن عبد و AV داد گفت میشه تعلیق و بار دوم گفت مجازات چیت لول زیر ۵ و میگیم تعلیق میگه نه میشه بن دائم و من نمیدونم که اینا با هم چه فرقی دارند و همین طور از ۲۰ سوال ۵ AV گرفته ولی اگه یک AV بی مورد نمی داد الان من وارد فکشن شده بودم • مدارک (فیلم یا عکس): ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 NwA. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 (ویرایش شده) با سلام. شکایت رد شد! عزیزه دلم بین این دو تا جوابی که دادین خیلی فرق هست. حتما قوانین رو مطالعه کنید! ویرایش شده November 1 توسط Pokers 1 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده