HemosO ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 • در این تاپیک قصد هیچ توهین به هیچ قومیتی نیست و نخواهد بود و فقط حقیقت را مشاهده خواهیم کرد. • و اینکه حقایق و دانستنی های جدیدی مشاهده خواهید کرد بزودی. ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند و همه باهم برادریم ( تاکید میکنم قصد هیچگونه توهینی ندارم ) برای دیدن ویدیو کلیک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 تو قصدشو نداری ولی ویدیو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 طنز نبود مشتی نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 منطقی هم نبود .؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 23 ساعت قبل، HemosO گفته است: ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند زیر مجموعه ایران چیه دیگه نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 مشتی جاش توی تاپیک مطالب طنز نیست 1 نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 در ۱۴۰۳/۸/۴ در 12:03، HemosO گفته است: • در این تاپیک قصد هیچ توهین به هیچ قومیتی نیست و نخواهد بود و فقط حقیقت را مشاهده خواهیم کرد. • و اینکه حقایق و دانستنی های جدیدی مشاهده خواهید کرد بزودی. ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند و همه باهم برادریم ( تاکید میکنم قصد هیچگونه توهینی ندارم ) برای دیدن ویدیو کلیک کنید. درود. اطلاع داشتم من خودم رشتی هستم کلا مردم با هم که درگیری پیدا می کنند به قوم ها توهین می کنند و یهشکل دیگش هم هست اینه که بعضیا با جاهلیت تعصبی حرف می زنند و قوم خودشون رو الکی الکی لکه دار می کنند خیلی از ما ها به جای ترک ها بودیم این کار رو می کردیم و خیلی از ما ها بسته به شرایط فرزندانمان رو به مدرسه میفرستادیم مثل همین الان و فقط فرقش این بود که اون موقع همچین چیزی عرف نبود ولی مدرسه فرستادن کار درستی بود و یک سری فحش ها هم می شنوم که به کورد ها میدن که هر کدوم به طوری اشتباه هست همین کورد های عزیز کشورمون که من هم به شخصه خیلی با هاشون حال میکنم چه زحمت ها که در دوران جنگ و قبل تر از اون تو جنگ های دیگه از ناموسشان یعنی ایرانی ها دفاع کردن. در ۱۴۰۳/۸/۴ در 12:20، Entity گفته است: تو قصدشو نداری ولی ویدیو داره نه اینطور نیست 5 ساعت قبل، MasterAssassins گفته است: زیر مجموعه ایران چیه دیگه همه ز یک پیکریم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 6 ساعت قبل، ijoker گفته است: همه ز یک پیکریم من منظورم قدرت املا و جمله بندی بود نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 (ویرایش شده) داستان ترک رو قبول دارم ولی رشت چه ربطی داشت ویرایش شده October 26 توسط Daruosh تصحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 در ۱۴۰۳/۸/۴ در 12:03، HemosO گفته است: • در این تاپیک قصد هیچ توهین به هیچ قومیتی نیست و نخواهد بود و فقط حقیقت را مشاهده خواهیم کرد. • و اینکه حقایق و دانستنی های جدیدی مشاهده خواهید کرد بزودی. ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند و همه باهم برادریم ( تاکید میکنم قصد هیچگونه توهینی ندارم ) برای دیدن ویدیو کلیک کنید. حقایق عجیبش کجای مطلبت بود نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 در ۱۴۰۳/۸/۴ در 12:03، HemosO گفته است: • در این تاپیک قصد هیچ توهین به هیچ قومیتی نیست و نخواهد بود و فقط حقیقت را مشاهده خواهیم کرد. • و اینکه حقایق و دانستنی های جدیدی مشاهده خواهید کرد بزودی. ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند و همه باهم برادریم ( تاکید میکنم قصد هیچگونه توهینی ندارم ) برای دیدن ویدیو کلیک کنید. خب منم پارس هستم به پارس ها چی میگن؟ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: خب منم پارس هستم به پارس ها چی میگن؟ اسم پارس رو به زبونت نیار، با تشکر ویرایش شده October 27 توسط MoSSaKeN نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 6 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: خب منم پارس هستم به پارس ها چی میگن؟ ساندیس منطورته؟ نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScraT ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 8 ساعت قبل، SladeWilson گفته است: ساندیس منطورته؟ شما رانی میخوری؟ 9 ساعت قبل، MoSSaKeN گفته است: اسم پارس رو به زبونت نیار، با تشکر خب عرب خلیج پارس که نیستم اینجا هم جوابت بدم دوباره ناظما اخطار میدن که تا ۱ ماه دیگه در خدمت شما باشیم 10 ساعت قبل، MoSSaKeN گفته است: اسم پارس رو به زبونت نیار، با تشکر ببین ما از اون مذهبی افراطی اینا نیستیم غیر اینکه طرفدار جمهوری اسلامی هستیم طرفدار هخامنشیان هم هستیم تو که مدعی فرهنگ ایرانی هستی بگو که فاحشگی فرهنگ ایرانی هست یا فرهنگ غرب؟ سگ گردانی فرهنگ ایرانی هست یا فرهنگ غرب؟ بقیشو تو پیام ها بهت میگم اینجا به قول خودتونیا جاش نیست نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 در ۱۴۰۳/۸/۵ در 11:56، MasterAssassins گفته است: زیر مجموعه ایران چیه دیگه من میگم ایران قویه در ۱۴۰۳/۸/۵ در 17:31، ijoker گفته است: درود. اطلاع داشتم من خودم رشتی هستم کلا مردم با هم که درگیری پیدا می کنند به قوم ها توهین می کنند و یهشکل دیگش هم هست اینه که بعضیا با جاهلیت تعصبی حرف می زنند و قوم خودشون رو الکی الکی لکه دار می کنند خیلی از ما ها به جای ترک ها بودیم این کار رو می کردیم و خیلی از ما ها بسته به شرایط فرزندانمان رو به مدرسه میفرستادیم مثل همین الان و فقط فرقش این بود که اون موقع همچین چیزی عرف نبود ولی مدرسه فرستادن کار درستی بود و یک سری فحش ها هم می شنوم که به کورد ها میدن که هر کدوم به طوری اشتباه هست همین کورد های عزیز کشورمون که من هم به شخصه خیلی با هاشون حال میکنم چه زحمت ها که در دوران جنگ و قبل تر از اون تو جنگ های دیگه از ناموسشان یعنی ایرانی ها دفاع کردن. نه اینطور نیست همه ز یک پیکریم حالا جالب اینجاست که خودشونم میدونن در زمان ناصر الدین شاه بوده و هیچ ربطی به الان ندارها؟!... 20 ساعت قبل، SladeWilson گفته است: حقایق عجیبش کجای مطلبت بود اینکه چرا به ترکا میگن خر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 در ۱۴۰۳/۸/۴ در 12:03، HemosO گفته است: • در این تاپیک قصد هیچ توهین به هیچ قومیتی نیست و نخواهد بود و فقط حقیقت را مشاهده خواهیم کرد. • و اینکه حقایق و دانستنی های جدیدی مشاهده خواهید کرد بزودی. ° تمام قوم ها باهم برادر هستن و زیرمجموعه ایران هستند و همه باهم برادریم ( تاکید میکنم قصد هیچگونه توهینی ندارم ) برای دیدن ویدیو کلیک کنید. ما که تو ویدیو شما نبودیم ولی سر این حرف های فیلم که به کسایه دیگه میگفتم خیلی میوت شدم نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 در ۱۴۰۳/۸/۵ در 23:45، Daruosh گفته است: داستان ترک رو قبول دارم ولی رشت چه ربطی داشت ایشونم با ما هم فکره نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 11 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: سگ گردانی یعنی سگ رو ببری بیرون بگرده چون واسه غرب هست خوب نیست، خب اگه اینطور حساب کنیم بیشتر چیزایی که الان داریم واسه غرب و آمریکاست 11 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: فاحشگی فکر نکنم تو حرفی که بهت زدم چیزی درمورد فا*حشری گفته باشم بذار چنتا از فواید جمهوری اسلامی رو بگم [آب از سرم گذشته] دلار ۷۰۰،۰۰۰ ریالی تورم وحشتناک از بین رفتن تاریخ ایران توسط این حکومت تلاش برای از بین بردن فرهنگ ایران(تا جایی هم دارن موفق میشن) مثل: ۸۰ الی ۸۵ درصد از جشن های ایران باستان از شروع جمهوری اسلامی از بین رفته و فراموش شده و... تولیدات داخلی اشغال و بی کیفیت مانند ایران خودرو و سایپا و.... رانت رشوه خاری و فساد اقتصادی اختلاس های وحشتناک دارن خلیج پارس رو میکنن خلیج عرب این حکومت اصلا براش مهم نیست[جربزه اینو نداره که بخواد چیزی بگه] دارن جزایره سه گانه رو میگیرن بازم هیچ کاری خاصی نمیکنن جا داره که یادآوری کنم ولی یکی از کشور های عربی یک شرکت تجاری برای هواپیما های مسافربری زد[اسمش یادم نمیاد] اسم آخر شرکت رو گذاشت خلیج عربی که محمد رضا پهلوی کمتر از ۴۸ ساعت کاری کرد که خودشون اسمش رو از خلیج عربی به خلیج تغییر بدن حرف زیاده ولی همینا واست بسه نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 16 دقیقه قبل، SladeWilson گفته است: همین امروز بزرگداشت کوروش بزرگه ولی کی یادشه؟ این برادره ساندیسی هم با توجه به اسمش متولد 1391عه به اصل خویش بازمیگردیم... نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 اصلا جالب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 در ۱۴۰۳/۸/۷ در 17:55، SladeWilson گفته است: همین امروز بزرگداشت کوروش بزرگه ولی کی یادشه؟ این برادره ساندیسی هم با توجه به اسمش متولد 1391عه ۷ آبان روز کوروش نیست حتی محمدرضا شاه جشن های ۲۵۰۰ سالشو بین ۲۰ تا ۲۴ مهر میگرفت باید تحقیق کرد و یک روز درست براش انتخاب کرد و به لطف پهلوی همه آثار بیرون کشور هست اما میگن روز ۷ آبان کوروش بزرگ به برده داری پایان داده نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 ویدیو رسما داشت بی احترامی میکرد ربطی به قوم یا نژاد نداره همه جا همه جور آدمی پیدا میشه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.