RedDragon ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) پیشنهاد: از اونجا خیلی از پلیر ها شاکی هستن به دلیل سو استفاده از دستورات هاستری در کلن وال و وارن وانتد در کلن وال من یک پیشنهاد دارم. پیشنهادم اینه که زمان کلن وال فرد با یک کد مثل /ClanwallDuty یجور حالت اماده برای کلن وال داشته باشه. فواید:با این دستور فقط به افرادی که درون کلن وال هستند (کلن خود و کلن حریف) میشه تیر زد و باید درون تورف هم باشیم و به کسی دیگر به هیچ عنوان نمیشه صدمه زد حتی بیرون از ترف. فواید برای جلوگیری از سو استفاده هاستر ها:با حالت انجام وظیفه بودن در کلن وال هاسترها قادر به استفاده از هیچ CMD بجز بن،میوت،ادمین جیل،وارن و کیک نیستن و در صورت استفاده چنین پیامی براشون بیاد: You cannot use this command during Clan Wall مضرات:شما فقط میتوانید در HQ فکشن یا کلن و خانه و هتل نزدیک Los Santos International از این دستور استفاده کنید. توضیحات اضافه:اعضایی که از دستور /ClanWallDuty استفاده نکردند به هیچ عنوان با افرادی که در وال هستند نباید کاری داشته باشند ( ایجاد DB برای جلوگیری از Spray) و اگر پلیرها این افراد را گزارش دهند این افراد مجازات خواهند شد. @Fail @Automat @Slap @AdmBoT @Fayez @SFC @EnDWaY @Toofan @WhiteCollar @Mohny @Ali @Kamyab و بقیه ی دوستان. ویرایش شده October 19 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 طبق چیزایی که خودتون گفتید مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 ببین الان میخوام موافقت کنم ولی باگ زیاد داره ... نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 با سلام پیشنهاد تکراری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.