TAHATYLER ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وظیفه شناس فعال خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای کسب تجربه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار. ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط TAHATYLER اصلاح. 1 نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MisTy ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک پیسی پلیر خفن و معروف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 – 18:00 یا 21:00 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن لیدر خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیر خوبیم و کمک رسانم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط MisTy مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:22 • اسم واقعی:مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به FBI • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای امنیت شهر مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: جنگی باحال با معرفت خدادوست مسلمان مهربان با عشق خدا پرست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ یا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام این فکشن و خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام فریسک بدم و همه رو تحت تعقیب کنم و برم بانک سمپل همرو بریزم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم و از این اقلیت سر در میارم و میدونم میتونم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ بار ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط UFC نقل قول Niggas With Attitudes NwA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشنه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم چون به آرزوم برسم و پلیس شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم فدرال باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mero ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهرشاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و با با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):22:00 تا 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای عضویت در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای لیدره خوبه فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای علاقه به اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreeIRAN ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بسیار انسان صبوری هستم،دانا،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به خاطر خستگی و مشکلات زندگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این فکشن بسیار ماجراجویی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه خیلی زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Butterfly ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ستایش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون،وظیفه شناس،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-7:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به دستگیری مجرم ها علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، فعال، جذاب، خوش تیپ، حرف ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی و تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلد هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و حقوقدان و باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای سرگرمی و علاقه داشتن ب این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه های لازم و کافی را درباره این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، با ادب ، شوخ طبع ، فعال ، صبور ، بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در صورت داشتن وقت +۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از فکشن قبلی ناراضی بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای محیط صمیمی و دوستانه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احتمالا باشه و تجربش بد نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KIANzj ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق حرفهای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد (بالای 3 ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و مهارت بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت مستمر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳-۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: جمشید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پرانرژی ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کم حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه و علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول میدونی چرا خوبی های ما به چشم نمیاد؟! چون بلد نیستیم بکوبیمش تو سر بقیه... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.