Realest ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: یه باگ که چند بار باهاش برخوردم در یک مکان خاص توی شهر Lv وقتی با سرعت زیاد میرم کلا بازی فریز میشه و حتی چت هم کار نمیکنه همچی فریز میشه . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/cb3115_24InShot-۲۰۲۴۰۹۱۵-۱۴۲۲۱۹۲۸۹.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به صورت تصادفی رخ میدهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 6 دقیقه قبل، Amir17a گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: یه باگ که چند بار باهاش برخوردم در یک مکان خاص توی شهر Lv وقتی با سرعت زیاد میرم کلا بازی فریز میشه و حتی چت هم کار نمیکنه همچی فریز میشه . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/cb3115_24InShot-۲۰۲۴۰۹۱۵-۱۴۲۲۱۹۲۸۹.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به صورت تصادفی رخ میدهد. درود. فکر کنم مشکل از طرف شماست چون نه من اینطور شدم و نه تا به الان شنیدم و نه کسی رو دیدم که اینطوری بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 درود احتمالا مشکل از رم موبایلتون باشه یا حافظه موبایل پر شده باشه. @Fail نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 سلام این مورد چندبار برای منم در نقاط رندوم شهر اتفاق افتاده.. در حال پیدا کردن Reproduce این مشکل هستم.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sseiN ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 سلام این مورد برای من هم پیش اومده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 4 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: درود احتمالا مشکل از رم موبایلتون باشه یا حافظه موبایل پر شده باشه. @Fail داداش رم موبایلم کالاف دیوتی رو با fps 60 اجرا میکنه مشکل از طرف من نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 درود این مورد برای منم یک بار پیش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 ۱ ساعت قبل، Amir17a گفته است: داداش رم موبایلم کالاف دیوتی رو با fps 60 اجرا میکنه مشکل از طرف من نیس منم یه گوشی داشتم کالاف 80 فریم راحت میداد AGSAMP رو 15 فریم میگرفتم بازی قدیمی بهینه نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 5 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: منم یه گوشی داشتم کالاف 80 فریم راحت میداد AGSAMP رو 15 فریم میگرفتم بازی قدیمی بهینه نیست. نه بازی قدیم بهینه هست ولی ارساکیا چون تو یه تایم هایی تعداد پلیرا میره بالا سرور کشش این همه پلیرو نداره دیگه اینترنت ایرانم تاثیر داره. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 7 ساعت قبل، Amir17a گفته است: نه بازی قدیم بهینه هست ولی ارساکیا چون تو یه تایم هایی تعداد پلیرا میره بالا سرور کشش این همه پلیرو نداره دیگه اینترنت ایرانم تاثیر داره. ربطی به لگ بودن سرور یا اینترنت نداره، مشکل یا سخت افزاریه و یا مشکل از فایلهای بازیه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 برا اندورید پلیرا اینجور میشه برا پیسی نه برا اندورید پلیرا اینجور میشه برا پیسی نه نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 4 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: ربطی به لگ بودن سرور یا اینترنت نداره، مشکل یا سخت افزاریه و یا مشکل از فایلهای بازیه من فقط یکم پوشه texdb بازی رو دستکاری کردم که فکر نمیکنم به این داستان فریز ربط داشته باشه اگه مشکلی بود باید کرش میشد قطعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 2 ساعت قبل، Realest گفته است: من فقط یکم پوشه texdb بازی رو دستکاری کردم که فکر نمیکنم به این داستان فریز ربط داشته باشه اگه مشکلی بود باید کرش میشد قطعا همون دیگه، احتمالاً Texture هایی که اضافه کردید یا دارای مشکل بودند یا با سخت افزارتون سازگار نیستند نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 درود. تشکر میکنم از اینکه به فکر پیشرفت مجموعه هستید و به رفع مشکلاتش کمک میکنید. باگ مورد نظر شما از زمان انتشار نسخهی AG:SAMP موبایل وجود داشته و همچنین تیم بتا از این باگ آگاه بود. در اصل ما نتوانستیم Reproduce صحیح این باگ را پیدا کنیم (همچنین Reproduce شما صحیح نیست) و این باگ ممکن است در همهی اماکن بازی اتفاق بیافتد و صرفا به دلیل مشکلات سختافزاری بازی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 سلام فک کنم مربوط به شیائومی ها باشه چون برای سامسونگ ها این اتفاق نیوفتاده تا الان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 من تو ۳ تا گوشی شیائومی بازی کردم در نقاط مختلف بازی این اتفاق برام افتاده اونطور که یادمه تو نسخههای قبلی بازی این اتفاق نمیافتاد، تو لپ تاپ ایسوس هم بعضی وقتا گیر میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 با عرض درود خدمت شما دوست عزیز، گزارش شما، مورد تأییدِ نهایی قرار نگرفت! تشکر بابت کمک شما در راستای بهبود مجموعه. @Mohny نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.