HamedKhan ارسال شده در September 5, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل : • توضیحات : خوب با سلام خدمت ادمین در ایونت duel with me ایشون دو نفر تونستن بکشنش که راند کشیده شد به راند دوم. در راند دوم فقط دو نفر بودیم که با نفر اولی فایت داد بازیکن آرا طرف رو کشت. پلیر نفر دوم که من بودم بازیکن آرا رو کشتم. حالا صحبتم به این میاد که اگه ایشون منو کیل میدادن ایونت مگه تموم نمیشد !! ولی چرا وقتی من میکشمش و کسی هم غیر از من نیست ایونت کشیده میشه به راند سوم آیا این شانس خرید فرصت جدید دوباره برای خودش نیست ؟ من گشنه 150k ایشون نیستم صرفا دوست ندارم نا عدالتی صورت بگیره نقل قول برگزار کننده ی Event موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود می باشد (مجازات: 7 روز محرومیت) بنا به قوانین سرور مابقی مدارک رو از ایشون بگیرید • مدارک (فیلم یا عکس) : دوئل اول دوئل دوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در September 5, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2024 خب به نا خدا درود طبق تاییدیه ادمین محترم جناب @Slap و همانند هر بازی عه دیگری شما در راند دوم با یک نفر رقابت میکردید و در راند سوم که فینال بود باید با بنده رقابت میکردید. مدارک مربوطه به مسئول شکایت ارسال شد. بدرود. 2 ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ViPeX ارسال شده در September 6, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2024 درود خدمت شاکی محترم @HamedKhan شکایت شما رد شد. مدارک مسابقه کافیه و هیچ نا عدالتی پیش نیومده موفق باشید! +بسته شد! Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده