Sorb ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز نیست • توضیحات: من تو N/ پرسیدم اسم سرور MTA بیارم بن میشم با باید ip بدم که بن شم میتونست بگه آره یا نه یا میتونست بگه پرسیدن این سوال اشتباهه با اینکه من نه میخواستم کسیو ببرم اون سرور نه ip دادم و از اونجایی که میدونم اینجور قضایا بن داره تو هلپمی نوشتم که جوابمو بگیرم که اگه بن داشت تو چت عمومی ننویسم وارن بره برا ادمین وقتی هم که ریپورت میدیم ادمین میگه از هلپر بپرس N/ بده و تقاضای ارائه مدرک دارم که هلپمی منو بی دلیل رد کردند • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 درود. Staff-Note و طبق حرف خودتون اسم یک برنامه ی دیگه اوردید که غیره مجاز هست. نقل قول شما مجاز به تبلیغ سایر سرورها، شرکتها و مجموعه هایی که ارتباطی با مجموعه آرساکیا گیم ندارند نیستید (مجازات: 14 روز محرومیت) + نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) 1 :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorb ارسال شده در August 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 درود @RedDragon عزیز خب شما می تونستید موقعی که درخواست منو رد می کنید این مورد رو به من یاد بدید در هر صورت ممنون، شکایت پس گرفته میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 27 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27 ۱ ساعت قبل، Sorb گفته است: درود @RedDragon عزیز خب شما می تونستید موقعی که درخواست منو رد می کنید این مورد رو به من یاد بدید در هر صورت ممنون، شکایت پس گرفته میشه بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده