Bulet ارسال شده در دوشنبه در 15:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:32 16 دقیقه قبل، HajHassan گفته است: ربطش اینکه ک با لامبو ۳۰۰ تا سرعت میری حال میکنی؟ وقتی با این سرعت میخوری ب جایی درجا میترکه چی؟ اینم شد یه حرف نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RefL3x ارسال شده در دوشنبه در 15:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:46 در ۱۴۰۳/۶/۱ در 14:54، TEOS گفته است: از نظرتون بهترین ماشین سرور چیه؟ هم از لحاظ سرعتی و مقاومتی در برابر آسیب ها قطعاً Bullet چپ نمیکنه و به سختی میترکه نقل قول بودَنِتون زیباس،نَبودَنِتون زیباتَر! ️ تا فهمید دوسش دارم لنگاشو برا کل محل برد بالا... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در دوشنبه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:39 ۱ ساعت قبل، Bulet گفته است: اینم شد یه حرف عجیبه نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masdod ارسال شده در دوشنبه در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:00 Elegy سلطان دریفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در سهشنبه در 03:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:53 Huntley رفیق روزای بی پولی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در سهشنبه در 06:13 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:13 Sultan عشق نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 18:59 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:59 درود Hotring A نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در سهشنبه در 19:08 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:08 بنظرم من Savanna Infernus نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در سهشنبه در 19:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:43 از نظر سرعت (با توجه به قیمت): اینفرنوس از نظر مقاومت: بولت از نظر سرعت و مقاومت (و) (با توجه به قیمت):پرمیر . شاد باشید نقل قول 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗘𝗙𝟳 :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 18 ساعت قبل، Teivel گفته است: بنظرم من Savanna Infernus ساوانا خیلی زود وارونه میشه خوب نی نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، Bulet گفته است: ساوانا خیلی زود وارونه میشه خوب نی ببین داش اره اما در عوضش Hp داره زیبا هست و سرعت هم داره تا حدودی قیمتش هم بصرفه هست اولین ماشین رنج ۲میلیونی بود که خریده بودم بعدش که بای داده بودم ۲ سال کلا نبودم دیگه یادم نیست چیا اومده چیا رفته فقط میدونم بهترین ماشین بود اون زمان از نظرم نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل هم اکنون، Teivel گفته است: ببین داش اره اما در عوضش Hp داره زیبا هست و سرعت هم داره تا حدودی قیمتش هم بصرفه هست اولین ماشین رنج ۲میلیونی بود که خریده بودم بعدش که بای داده بودم ۲ سال کلا نبودم دیگه یادم نیست چیا اومده چیا رفته فقط میدونم بهترین ماشین بود اون زمان از نظرم هرکی یه سلیقه نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل هم اکنون، Bulet گفته است: هرکی یه سلیقه یادمه سلتان هم خوب بود اون زمان ولی خب از نظر من ماشینی که بصرفه باشه ساوانا هست چون چهار دره سرعت داره زیبا هم که هست قیمتش هم گرون نیست و مهم تر از اون کلاسیکه و ماشین های کلاسیک باب میل منه میدونی که چی میگم 1 نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bulet ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 15 دقیقه قبل، Teivel گفته است: یادمه سلتان هم خوب بود اون زمان ولی خب از نظر من ماشینی که بصرفه باشه ساوانا هست چون چهار دره سرعت داره زیبا هم که هست قیمتش هم گرون نیست و مهم تر از اون کلاسیکه و ماشین های کلاسیک باب میل منه میدونی که چی میگم اها اره اینم هست ماشین گنگیه نقل قول 𝒶𝒸𝒶𝓃𝓉 𝓂𝒴: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل LamborGhini Or HotrinG Racer A نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 Lords THK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.