AkbarGta ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کل اعضای کارکنان و افراد دیگر • توضیحات: در ویدئو کاملا مشخصه کاملا یعنی 100 بار دیگه هم که گوش بدید گفتم Kill یعنی کشتن . یک درس عبرتی برای شما و بقیه بشود که 100 بار یک فایل ویدئو را گوش بدید بد اگر اگر من من اونم من فحاشی کردم بعد بگذارید همیشه حتی اگه کسی به من فحاشی کنه من فحاشی نمی کنم بلکه مدرک جمع می کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 Picture فیلمی که از من شکایت کرده در صورت پاک کردن فیلم. نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) 2 2 2 غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در August 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 در ۱۴۰۳/۵/۳۰ در 19:00، AkbarGta گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کل اعضای کارکنان و افراد دیگر • توضیحات: در ویدئو کاملا مشخصه کاملا یعنی 100 بار دیگه هم که گوش بدید گفتم Kill یعنی کشتن . یک درس عبرتی برای شما و بقیه بشود که 100 بار یک فایل ویدئو را گوش بدید بد اگر اگر من من اونم من فحاشی کردم بعد بگذارید همیشه حتی اگه کسی به من فحاشی کنه من فحاشی نمی کنم بلکه مدرک جمع می کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 Picture فیلمی که از من شکایت کرده در صورت پاک کردن فیلم. پس میگیرم . 2 غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 سلام و درود خدمت شاکی محترم @AkbarGta، شکایت شما رد شد! پینوشت: در ۱۴۰۳/۶/۲ در 14:18، AkbarGta گفته است: پس میگیرم . +بسته شد! Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده