KINGFOX ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 سلام بر همه دوستان عزیز و گل. امروز یه پیشنهاد دارم که درباره کمک های اولیه سرور هست. پلیر میاد تو سرور و یک هلپر میاد پیش اون و اون هلپر میاد الکی بعضی موقع ها آموزش رو رد میکنه که بتونه بیشتر تایم ایون و بی دردسرتری بزنه و اون پلیر درباره سرور هیچی نمیدونه و زده میشه و میره . من به نظرم کمک های اولیه سرور اوتوماتیک شه منظورم این نیست که رو صفحه بازی بنویسه برو اونجا بیا اونجا وقتی پلیر میاد تو سرور یه ماشین بیاد براس و یه checkpoint هم تو نقشه بیاد و پلیر بره سوار ماشین شه و بره لباس فروشی و کار کردن و ...... اینجوری سرور رشد میکنه و پلیر ها بیشتر میشه و نگران نباشید اگه سرور به ۱۰۰۰ نفر رسید سرور ارتقا پیدا میکنه و به ۱۵۰۰ یا شاید ۲۰۰۰ هم ظرفیت پیدا کنه امیدوارم خوشتون اومده باشه و در ضمن کار هلپر ها هم آسون تر و تعداد staff در سرور میره بالا چونکه دیگه helperi براشون سخت نیست ( ریکشن یادتون نره ) و کسی نتونه به اون ماشین attack بده یا پلیر که تو آموزش هست رو بزنه و هم از تو پلیر رد بشه هم از تو ماشین 18 دقیقه قبل، KINGFOX گفته است: سلام بر همه دوستان عزیز و گل. امروز یه پیشنهاد دارم که درباره کمک های اولیه سرور هست. پلیر میاد تو سرور و یک هلپر میاد پیش اون و اون هلپر میاد الکی بعضی موقع ها آموزش رو رد میکنه که بتونه بیشتر تایم ایون و بی دردسرتری بزنه و اون پلیر درباره سرور هیچی نمیدونه و زده میشه و میره . من به نظرم کمک های اولیه سرور اوتوماتیک شه منظورم این نیست که رو صفحه بازی بنویسه برو اونجا بیا اونجا وقتی پلیر میاد تو سرور یه ماشین بیاد براس و یه checkpoint هم تو نقشه بیاد و پلیر بره سوار ماشین شه و بره لباس فروشی و کار کردن و ...... اینجوری سرور رشد میکنه و پلیر ها بیشتر میشه و نگران نباشید اگه سرور به ۱۰۰۰ نفر رسید سرور ارتقا پیدا میکنه و به ۱۵۰۰ یا شاید ۲۰۰۰ هم ظرفیت پیدا کنه امیدوارم خوشتون اومده باشه و در ضمن کار هلپر ها هم آسون تر و تعداد staff در سرور میره بالا چونکه دیگه helperi براشون سخت نیست ( ریکشن یادتون نره ) و کسی نتونه به اون ماشین attack بده یا پلیر که تو آموزش هست رو بزنه و هم از تو پلیر رد بشه هم از تو ماشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 همین الانم یه چند تا آموزش هست برای پلیرا به صورت اتوماتیک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 22 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: همین الانم یه چند تا آموزش هست برای پلیرا به صورت اتوماتیک + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در August 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 13 ساعت قبل، KINGFOX گفته است: سلام بر همه دوستان عزیز و گل. امروز یه پیشنهاد دارم که درباره کمک های اولیه سرور هست. پلیر میاد تو سرور و یک هلپر میاد پیش اون و اون هلپر میاد الکی بعضی موقع ها آموزش رو رد میکنه که بتونه بیشتر تایم ایون و بی دردسرتری بزنه و اون پلیر درباره سرور هیچی نمیدونه و زده میشه و میره . من به نظرم کمک های اولیه سرور اوتوماتیک شه منظورم این نیست که رو صفحه بازی بنویسه برو اونجا بیا اونجا وقتی پلیر میاد تو سرور یه ماشین بیاد براس و یه checkpoint هم تو نقشه بیاد و پلیر بره سوار ماشین شه و بره لباس فروشی و کار کردن و ...... اینجوری سرور رشد میکنه و پلیر ها بیشتر میشه و نگران نباشید اگه سرور به ۱۰۰۰ نفر رسید سرور ارتقا پیدا میکنه و به ۱۵۰۰ یا شاید ۲۰۰۰ هم ظرفیت پیدا کنه امیدوارم خوشتون اومده باشه و در ضمن کار هلپر ها هم آسون تر و تعداد staff در سرور میره بالا چونکه دیگه helperi براشون سخت نیست ( ریکشن یادتون نره ) و کسی نتونه به اون ماشین attack بده یا پلیر که تو آموزش هست رو بزنه و هم از تو پلیر رد بشه هم از تو ماشین این نوع آموزش ها کم هستند و بیشتر ۲ چک پوینت نیستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 13 ساعت قبل، KINGFOX گفته است: سلام بر همه دوستان عزیز و گل. امروز یه پیشنهاد دارم که درباره کمک های اولیه سرور هست. پلیر میاد تو سرور و یک هلپر میاد پیش اون و اون هلپر میاد الکی بعضی موقع ها آموزش رو رد میکنه که بتونه بیشتر تایم ایون و بی دردسرتری بزنه و اون پلیر درباره سرور هیچی نمیدونه و زده میشه و میره . من به نظرم کمک های اولیه سرور اوتوماتیک شه منظورم این نیست که رو صفحه بازی بنویسه برو اونجا بیا اونجا وقتی پلیر میاد تو سرور یه ماشین بیاد براس و یه checkpoint هم تو نقشه بیاد و پلیر بره سوار ماشین شه و بره لباس فروشی و کار کردن و ...... اینجوری سرور رشد میکنه و پلیر ها بیشتر میشه و نگران نباشید اگه سرور به ۱۰۰۰ نفر رسید سرور ارتقا پیدا میکنه و به ۱۵۰۰ یا شاید ۲۰۰۰ هم ظرفیت پیدا کنه امیدوارم خوشتون اومده باشه و در ضمن کار هلپر ها هم آسون تر و تعداد staff در سرور میره بالا چونکه دیگه helperi براشون سخت نیست ( ریکشن یادتون نره ) و کسی نتونه به اون ماشین attack بده یا پلیر که تو آموزش هست رو بزنه و هم از تو پلیر رد بشه هم از تو ماشین . دوستان اینم بگم که سیستم Brief داره از سرور حذف میشه نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 این سیستم خیلی وقت قبل باید میومد بجای درست کردن چنین سیستم هایی وقت تلف میکنن واسه اپدیت سیستم های brief قبلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansoz ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 از اونجایی که دوستانی دارم توی بتا تستر گفتن داره همین اتفاق میوفته نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 درود (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 ( + ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.