AFK ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 به نام یزدان با اموزش واقعی کردن صدای ماشین ها و... درخدمت شما عزیزان هستم. اول از همه فایل که قرار دادم دانلود و سپس استخراج (اکسترکت) کنید. Link (با وی پی ان دانلود کنید) حجم اصلی 3گیگ بوده که فشرده شده و به 60مگ رسیده است! و برای ریختن مود طبق ویدیو پیش برید. همچنین اخر ویدیو صدای چند ماشین و گان تست کردم و میتونید ببینید. Video (کیفیت و اف پی اس ویدیو به خاطر شما عزیزان کم کردم) به دلیل حجم زیاد مود کپی کمی طول میکشد. تبریک شما موفق شدید صدای های ماشین ها گان ها راه رفتن اژیر و.... عوض کنید! نکته:حتما از فایل های بازی بک اپ داشته باشید! اگر حمایت بشه اموزش تغیر رنگ دود لاستیک ماشین با کیفیت شدن اتیش و.... میزارم (چیز حقیه) @LiN @Ali @SuperMaN @Kamyab @Alonso @AliExpert @Original @Fail @Automat @Avery @FBI @EnDWaY @Noise @Pokers @iNViSiBIe @بقیه دوستان (به جزء Ara) ArSaCiA Game On Top 3 نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 اوکیه مرسی نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRoky ارسال شده در August 31 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31 اموزش اندروید هم میزاری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amil ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 @AFK ممنون از آموزش عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRoNaLDo ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 اصلا ندیدمش ولی چون آخرش اون به جز رو اومدی خوشم اومد 1 نقل قول My accounts: _________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.