Only ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود، من هفته پیش شکایت گزاشتم پنجشنبه و الان سشنبه هست یکی از مسول های شکایت حتی نگا نکرده نه تنها شکایت من برید خودتون ببینید چند صحفه شکایت هست رسیدگی نشده یکی در میون شاید رسیدگی شده جدی جای تاسف داره @Ali خودتون چک کنید وضعیت شکایت اعضا رو ببینید ریپورت هم میدم مسول شکایات با لحن بد میگه حالا وقت بشه بررسی میکنم دقیقا کی بررسی میشه تایم معتبر بودن مدرکم تموم شد رسیدگی نکردن ؟ امیدوارم از این وضعیت درست بشه •مدارک (فیلم یا عکس): قسمت شکایات اعضا نگا کنید متوجه میشید چند صحفه شکایت بدون پاسخ هست 1 شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 (ویرایش شده) شاکی عزیز، سلام و وقت بخیر؛ طبق بررسیها: درحال حاضر، شکایت شما جواب داده شده است. هر سه ادمین نام برده شده بتازگی مسئول پاسخگوی شکایات شدهاند و هیچ موردی در عملکرد آنها مشاهده نمیشود. عملکرد مسئولین قبلی بررسی خواهد شد و در صورت مشاهده کم کاری، مجازات خواهند شد. پوزش بابت تاخیر بوجود آمده. همچنین در صورتی که مدارکتان در لحظه شکایت، دارای اعتبار زمانی بوده باشد، شکایت بررسی خواهد شد. عملکرد هر سه ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. ویرایش شده August 14 توسط Noise 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده