SladeWilson ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همونطور که در مدرک 1 مشخصه بنده در اولویت 14 ام هستم و فکشن هم زمان اولویت بندی 5 عضو داشت و طبق مدرک اکانت Viper اولویت 20 ام هست و امکان نداره که از ایشون زودتر از من تست بگیره ایشون حتی از اکانت Mamad_NG هم تست گرفته بدون در نظر گرفتن اولویت بندی و حتی گزارش تست هم نذاشته بماند که هر چند روز در میون یه تست میگیره و میره "من 24 ساعته آنلاین بودم و با من کسی تماسی نداشته" • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک 1 مدرک 2 ویرایش شده August 8 توسط Deathstrokee 1 .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم. لیدر محترم لطفا دفاعیه خودتون ارسال کنید @Esmail ویرایش شده August 9 توسط PermenentLion ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 (ویرایش شده) سلام همچنین باید بگم که اول ببین حقت خورده میشه بعدا شکایت کن ولی به هر حال هنوز فکشن خالی هست و بنده میدونستم که در اینده فکشن قراره خالی بشه و تست گرفتم که امروز هم خالی خواهد شد درباره گزارش تست هم باید بگم اخرین گزارش تست برای ۲ روز پیش بوده که به دلیل مشکلات شخصی وقت نکردم بزارم که بزودی گذاشته میشه در مورد اینکه میگی من ۲۴ ساعت انلاین بودم شما ۱۷ ساعت تایم پلی دارید در ماه که اکثر اونا هم در ساعت هایی زده شده که من انلاین نبودم وگرنه چرا از بقیه افراد به موقع تست گرفتم ولی از شما نه؟ ویرایش شده August 9 توسط Esmail 1 تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما قبول شد با لیدر مربوط برخورد لازمه خواهد شد جهت تست با لیدر ارتباط بگیرید موفق باشید بسته شد. 1 ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده