UpRoaR ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 برا ما که مشکلی نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 1 ساعت قبل، Metii گفته است: @AdmBoT عزیز این باگ فقط برای اندروید پلیر هاست و احتمالا فقط برای 90% پلیرا اتفاق افتاده منم پی سی ام همینجور میشدم بعد نیم ساعت اوکی شد ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrMehrab ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 با سلام داداشِ من این مشکلو داره ولی وقتی وصل میشه به نت من و با نت من میره تو گیم این مشکل برطرف میشه پس فکر کنم مشکل از نت باشه. My account's My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 1 دقیقه قبل، mehrabafshar گفته است: با سلام داداشِ من این مشکلو داره ولی وقتی وصل میشه به نت من و با نت من میره تو گیم این مشکل برطرف میشه پس فکر کنم مشکل از نت باشه عزیز مشکل برطرف شد سرور رو ریستارت کردن بهتر شد دیگه بیرون نمیندازه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 منم این مشکلو دارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 13 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 درود این مورد باگ نیست. گاهی ممکن است به دلیل ترافیک سنگین ورود / خروج برخی بازیکنان با این مشکل مواجه شوند. در صورت به وجود امدن چنین مشکلی، دست نگه دارید و پس از چند ثانیه دوباره تلاش کنید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده