New ارسال شده در July 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: درود، بنده ۲۰ ساعت تاییم پلی در ماه نداشتم گه ایشون اومد من رو invite داد بعد FP60 کردم خودمم رو الان درخواست Cleaer FP دارم ،(نیازی با مجازات لیدر نیست) • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک برای @Mortezaa فرستاده شد. Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در August 1, 2024 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2024 درود و وقت بخیر خدمت شما شاکی گرامی @New مدرک ارسالی کامل نیست، همچنین شما خودتان درخواست استعفا گذاشتید که طبق قانون میبایت FP60 میشدید. شما با علم اینکه 20 ساعت تایم کافی نداشتید وارد فکشن شدید و الان ناراضی هستید که چرا شما را وارد فکشن کردند؟ شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 5 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده