Leaked ارسال شده در July 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود، بنده به علت فحاشی بن شدم و این درسته ولی ۱روز نباید بن میشدم و فکر میکنم بار دوم میوت ۵۰۰ دقیقه باشه نه ۳۶۰ دقیقه با توجه به این تاپیک گفته که سطح ۴۰+ به داره بنده هنوز طبق رسپکت هام ۳۹ لول دارم و هنوز ۴۰ نشدم و بن اشتباهه • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/account/banlog/ *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2024 سلام، طبق بررسیها: شما برای بار دوم از طریق Voice Chat/Text Chat (در اماکن غیر عمومی) اقدام به توهین کردهاید. قوانین واضح است و با توجه به لول و بار دومتان، شما علاوه بر 360 دقیقه محرومیت از صحبت، بمدت 2 روز از بازی محروم شدهاید. نقل قول د. زبان شهروندان: - سطوح 20-39: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. مثال: علی در سطح 6 به بازیکنی توهین میکند او به مدت 120 دقیقه از صحبت محروم میشود او در بار دوم در سطح 10 توهین میکند اینبار 240 دقیقه از صحبت و 2 روز از سرور محروم میشود، همچنین پس از مدتی در سطح 41 برای بار سوم توهین میکند، او به مدت 5 روز از سرور محروم میشود. برای درک بهتر این موضوع، "مثال" بالا را بخوانید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده