Leaked ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود، بنده به علت فحاشی بن شدم و این درسته ولی ۱روز نباید بن میشدم و فکر میکنم بار دوم میوت ۵۰۰ دقیقه باشه نه ۳۶۰ دقیقه با توجه به این تاپیک گفته که سطح ۴۰+ به داره بنده هنوز طبق رسپکت هام ۳۹ لول دارم و هنوز ۴۰ نشدم و بن اشتباهه • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/account/banlog/ *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 30 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30 سلام، طبق بررسیها: شما برای بار دوم از طریق Voice Chat/Text Chat (در اماکن غیر عمومی) اقدام به توهین کردهاید. قوانین واضح است و با توجه به لول و بار دومتان، شما علاوه بر 360 دقیقه محرومیت از صحبت، بمدت 2 روز از بازی محروم شدهاید. نقل قول د. زبان شهروندان: - سطوح 20-39: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. مثال: علی در سطح 6 به بازیکنی توهین میکند او به مدت 120 دقیقه از صحبت محروم میشود او در بار دوم در سطح 10 توهین میکند اینبار 240 دقیقه از صحبت و 2 روز از سرور محروم میشود، همچنین پس از مدتی در سطح 41 برای بار سوم توهین میکند، او به مدت 5 روز از سرور محروم میشود. برای درک بهتر این موضوع، "مثال" بالا را بخوانید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده