KeLSieR ارسال شده در July 24 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام،درود من در ایونت آخرین کسانی بودم که داشتم برنده میشدم ، فقط من و یه پلیر دیگه بنام linkamir12 بود که بایستی من و اون Duel میدادیم که اون پلیر afk بود و تکون نمیخورد و RaaSaa در چت e/ گفت Winer kelsier بعدش سه تا bus /eveh کرد و خودش تو یکی F کرد و اون یکی رو من و بعد از صبر های زیاد پلیر linkamir12 آمد و Duel دادیم با دست به یکی های زیاد من رو انداختن پایین بعدش اعلام کرد Winer No-One داخل ایونت اشتباه های زیادی صورت گرفت لطفا فیلم ایونت را برسی کنید! بدرود. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/3cf424_24InShot-20240724-181506207.mp4 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 24 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24 سلام و درود خدمت شما شاکی محترم. اگر مدارکی برای اثبات ادعای خود دارید ارسال کنید. نقل قول بعدش اعلام کرد Winer No-One در غیر این صورت شکایت شما پس از 24 ساعت رد خواهد شد. خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در July 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24 2 ساعت قبل، Neverlose گفته است: سلام و درود خدمت شما شاکی محترم. اگر مدارکی برای اثبات ادعای خود دارید ارسال کنید. در غیر این صورت شکایت شما پس از 24 ساعت رد خواهد شد. نه دادا بعد اینکه اعلام به No-One وینر کرد آومدم شکایت کنم دادا الان پول اوینت نرسید دادا شما یه بپرسید از امیدرضا خودش میگه 2 ساعت قبل، Neverlose گفته است: در غیر این صورت شکایت شما پس از 24 ساعت رد خواهد شد. داداش شما فیلم ایونت رو مشاهده کنید بعدش ببینید که پول بهم انتقال داده یا نه 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaaSaa ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 درود. بنده به عنوان اورگانیزر ایونت وینر اون راند رو گفتم Kelsier وگرنه چرا باید تو چت سه نفره بگم وینر ایشون شد؟ در هر صورت, در صورت نیاز فیلم برای مسئول فرستاده میشود Shahab On Top لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 در ۱۴۰۳/۵/۳ در 21:21، Neverlose گفته است: در غیر این صورت شکایت شما پس از 24 ساعت رد خواهد شد. رد شد. 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده