Hardy ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: frozen بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): ارسال شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 درود خدمت شما بنده میخواستم یه شخص دیگری رو freeze کنم به دلیل تشابه اسمی اشتباه روی شما cmd زدم و به 10 ثانیه نرسید شما رو unfreeze کردم، بعدشمیخواستم پیش شما بیام و توضیح بدم ولی متاسفانه شما افلاین شدید از اشتباه پیش آمده عذرخواهی میکنم دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hardy ارسال شده در July 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 شکایتو پس میگیرم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 24 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 24 +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده