Jackson ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. ایشون در اونت بنده رو بی دلیل کیل دادن و احساس میکنم میخواستن کس دیگه ای رو برنده کنن. درخواست فیلم اونت رو دارم و دلیل ایشون برای کیل دادن بنده چی بود؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 با سلام و درود مدارک خدمت ادمین مربوطه ارسال میشه. و اینکه من وقتی جوین رو باز کردم و بستم قبل از شروع کردن به همه گفتم که اگه کسی توهین یا مسخره کنه کیل میدم ونمیدونم تویه رکورد افتاده یا نه چون صدای من تو رکورد نیست و اینکه من کلی شاهد دارم تویه اونت خیلی ازونایی که join دادن میدونن گه من همچین حرفی زدم و حتا هلپره های اونت مثلCarios وLiFT شاهدن. مدرک ارسال شد برای Neverlose فرستاده شد دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 حرفتو با مدرک اثبات کن برادر. کدام توهین؟ کدام بی احترامی؟ باز هم تاکید میکنم احساس میکنم ایشون میخواستن کس دیگه ای رو برنده کنن و در اونت ناعدالتی رخ داده . درخواست دارم طبق قوانین با ایشون برخورد بشه با تشکر از ادمین محترم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 19 دقیقه قبل، Jackson گفته است: حرفتو با مدرک اثبات کن برادر. کدام توهین؟ کدام بی احترامی؟ باز هم تاکید میکنم احساس میکنم ایشون میخواستن کس دیگه ای رو برنده کنن و در اونت ناعدالتی رخ داده . درخواست دارم طبق قوانین با ایشون برخورد بشه با تشکر از ادمین محترم. من از امد نمیخواسم کسی برنده شن اگه اینجور که تو میگی ثابت کن احساس مهم نیست اگه احساس مهم نبود که من الان داشتم ۱۰۰ تا اونته دیگه میزاشتم. با منطق صحبت کن نه با درغویی و فریب. دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 سلام خدمت شاکی عریزم شکایت شما در حال برسی می باشد @SeyedErfanمدارک را تا 24 ساعت اینده برای بنده یا @Neverloseعزیز ارسال کنید Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 17 دقیقه قبل، Abys گفته است: سلام خدمت شاکی عریزم شکایت شما در حال برسی می باشد @SeyedErfanمدارک را تا 24 ساعت اینده برای بنده یا @Neverloseعزیز ارسال کنید برای Neverlose ارسال شد دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 در دست بررسی... خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 @Neverlose 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 @Neverlose برادر دلیل کیل دادن ایشون چه بود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 29 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29 درود خدمت شما شاکی عزیز @Jackson شکایت شما رد شد مدارک شما کافی نیست، شما باید از اینکه دستور [Event/] رو زده بودید مدرک ارسال میکردید + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده