SerGeY ارسال شده در February 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با درود. جریان از اونجا شروع شد که بنده تو چت کلن با کسی شوخی کردم (تیکه انداختم به کسی) بعد ادمین stormy دخالت کرد تو حرف من منم گفتم شما دخالت نکن. بعد از چند دقیقه رفتم تی اس پیشه همین ادمین که در همین مورد حرف بزنیم که ادمین scroll منو به دلیل توهین به ادمین 7 روز از تی اس و سرور بازی بن داد.. این سوء استفاده از رنکه من از موسس سرور تقاضا دارم که حتما رسیدگی کنن به این جریان و اگر مدرکی مبنی بر توهین من به کسی هست ر. ارائه بدن. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s4.picofile.com/file/8288002434/sss12.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir ارسال شده در March 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2017 با سلام. شما اول به ادمین Stormy توهین کردید و ایشون هم مدرک دارند و برای اینکه ایشون در تی اس رنک ادمین نداشتند به بنده مدرک دادند و بنده شما رو از تی اس بن دادم و بعد شما با یک identitie دیگه اومدید و بنده رو تحدید کردید, مدارک هم موجوده. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EmanoeL ارسال شده در March 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2017 لطفا مدارک رو برای موسس سرور ارسال کنید. بنده توهینی نکردم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در March 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2017 درود! شکایت بسته شد, ایشان دیگر ادمین نیستند با تشکر دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده