kouroshamslb ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___________ توضیحات: بنده شکایتی از پلیر TonySopranoکردم به دلیل فحاشی شدت بالا با اکنت مولتی و در قسمت توضیحات نوشتم ایشون بلد نیست با بزرگ تر از خودش درست صحبت کنه و ادمین مربوطه شکایت بنده را به دلیل استفاده از کلمات کنایه آمیز رد کردن در صورتی که بنده هیچ کنایه ای در قسمت توضیحات نکردم و همچنین بنده تمامی مدرک هایی که در قسمت اعظا میکنم در قسمت توضیحات اینو مینویسم به دلیل اختلاف سن بنده با کسایی که به من توهین میکنند. درخواست رسیدگی دارم ممنون. مدارک (فیلم یا عکس): به مسول ادمین ها @Noiseداده شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) 2 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kouroshamslb ارسال شده در July 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 بنده در فیلد توضیحات هیچ گونه بی احترامی و یا کنایه یا چیز دیگری نگفتم که از نظر شما میبایست رد میشد در ضمن بنده همیشه در قسمت توضیحات از این جمله استفاده میکنم چون فاصله سنی من با کسی که به من توهین میکنه حد اقل ده سال است و من فقط نوشتم ایشون بلد نیست با بزرگ تر از خودش درست صحبت کنه. این دقیقا کجاش توهین و یا کنایه است؟هیچ وقت تابه حال شکایت من رد نشده. نمونه ای از شکایت بنده که در قسمت توضیحات همین جمله را نوشیتم و تایید شده : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 (ویرایش شده) سلامی مجدد؛ طبق بررسیهای صورت گرفته: شما در فیلد "توضیحات" فرم این شکایت، از کنایه و موارد اضافیای استفاده کردهاید که هیچ نیازی به آنها نبوده است و این مورد باعث شده است تا شکایت شما رد شود. لطفا به تصویر زیر دقت کنید: فیلد "توضیحات" تنها برای توضیح و راهنمای پاسخگو برای درک بهتر مدرک ارسالی میباشد و لا غیر. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. با توجه به توضیحات بالا، شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. ویرایش شده July 19 توسط Noise 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده