PoiSoNiOuS ارسال شده در July 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 با سلام خدمت تمامیه کارکنان آرساکیا مشکل من اینه که من هر چی توی بازی از Validate/ استفاده میکنم پیامی مبنی بر ذخیره سازی اکانت در Sapm box و تاییدیه برای فعال سازی حساب کاربری رویِ Email نمی آید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 با سلام لطفا کمی صبور باشید و چندین بار امتحان کنید یکم طول میکشه تا به ایمیلتون ارسال بشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseinayyubi ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 سلام من رمز حساب کاربری بازیمو از سایت عوض کردم همونی که سایت داده رو کوچیک و بزرگ میزنم ولی قبول نمیکنه چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 چند بار دیگه بزن نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام دوست عزیز آیا همچنان این مشکل را دارید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 سلام دوست عزیز آیا همچنان این مشکل را دارید یا خیر؟@PoiSoNiOuS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.