KomanD0 ارسال شده در July 9 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون در +5 نفر به من توهین کردند و در فیلم واضح است که بالای 5نفر هستیم. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/88f309_24VID-۲۰۲۴۰۷۱۰-۰۲۲۳۲۳.mp4 هاید بشه نه تایید شه 2 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfanjs ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 با سلام خدمت ادمین عزیز من گفتم اخرین باری که شمارو دیدم اب ریختم روت شما از بقیه رکوردی که گرفتی رو کات کردی لطفا ممنون میشم کامل بزاری تا ببینیم حق با کیه و اینکه ایشون فقط نکته منفی میگیره نمیاد از فیلمی که کامل گرفته از حرفای خودش بزاره ممنون میشم برسی شه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 درود شکایت شما رد شد مدارک شما برای اثبات توهین کافی نمیباشد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده