KomanD0 ارسال شده در July 6 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام 1- بعد از 15 ثانیه دیر جواب دادن به پاسخ بدون هیچ حرفی مثال صبور باشید 2- میشه بگید من در ریپورت چی گفتم من دارم از شما سوال میکنم که این فحاشی مجازات داره یا ن شما توهین میکنی و میگی تو که دست به شکایتت خوبه برو فروم سری شکایت کن من میخوام بدونم در ریپورت چی گفتم که شما منو کیک دادید. • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین @Noise ارسال شد. 3 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Roya عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه کیک بازیکن را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 8 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8 طی بررسیهای صورت گرفته: مدارکتان برای اثبات عدم رسیدگی آغازین ادمین به Report کامل نمیباشد. شما برای اثبات چنین مواردی میباستی از اخطار (قرمز رنگ) در ابتدای Report تا حد نصاب لازمه مدرک تهیه کنید. همانطور که در مدارک ارسالی از طرف ادمین پیداست، شما بگونهای حرفهای تهدیدآمیز میزدید و مکالمه را به بحثهای نامربوط میکشاندید که در AL/ مکانی ندارد و طبق بند زیر، شما از بازی Kick شدید. نقل قول ز. قوانین فوقالعاده دستور Report/: استفاده از این دستور برای کارهای شخصی (مانند Respawn، تائید کردن مسابقه و یا موارد اینچنینی) ممنوع است (مجازات: Kick) عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده