Alininja ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من از یک فرد در دوتا تاپیک شکایت کردم که فرد را فقط در یک تاپیک مجازات کردند و من ریپورت دادم ادمین neverlose گفتند که در هر دوتا تاپیک باید مجازات میشدند خواهشا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 3 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 سلام؛ طی بررسیهای صورت گرفته، توهینهای انجام شده در این موضوع و این موضوع، طی فاصله زمانی کوتاهی بوده است. با توجه به مورد ذکر شده و از آنجایی که هر دو توهین انجام شده از طرف یک بازیکن بوده و مخاطب آن یک شخص میباشد، از مجازات دوباره بازیکن خاطی چشمپوشی میکنیم. طبق توضیحات، عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده