iDaniel ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 (ویرایش شده) هیچی دیگه یه عمر سوژه میشیم @UpRoaR ویرایش شده July 2 توسط iDaniel 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 سنو که بالاتر از چیزی که هستی زدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 اگه ناراحتی، من برات پست بزارم.. 2 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 6 ساعت قبل، iDaniel گفته است: هیچی دیگه یه عمر سوژه میشیم @UpRoaR ولی خودت خودتو سوژه کردی نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 6 ساعت قبل، iDaniel گفته است: هیچی دیگه یه عمر سوژه میشیم @UpRoaR نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 3 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: سنو که بالاتر از چیزی که هستی زدم آره حاجی دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 1 ساعت قبل، Connect گفته است: ولی خودت خودتو سوژه کردی زندگیو سخت نگیر برا من اینا مهم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 2 ساعت قبل، Fail گفته است: اگه ناراحتی، من برات پست بزارم.. پست شما به دلیل قدیمی بودن فرم مخفی شد +بسته شد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 2 ساعت قبل، Fail گفته است: اگه ناراحتی، من برات پست بزارم.. داداش پادشاه ساسانی نامه هاشو انقدر طولانی نمیکرد این چیه نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: پست شما به دلیل قدیمی بودن فرم مخفی شد +بسته شد عکس اطلاعات کاربری و سن و نام رو دیگه کات کردم، از پایین به بعدشو گذاشتم.. ۱ ساعت قبل، Roney گفته است: داداش پادشاه ساسانی نامه هاشو انقدر طولانی نمیکرد این چیه دیگه وقتی گیر میدن که حتماً حتماً باید +30 کلمه باشه.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 10 ساعت قبل، iDaniel گفته است: هیچی دیگه یه عمر سوژه میشیم @UpRoaR دانیال جان تازه بهت لطف کرده سنو زده 12 که درخواستت رد نشه وگرنه من میدونم 9 سالته نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 23 دقیقه قبل، moji گفته است: دانیال جان تازه بهت لطف کرده سنو زده 12 که درخواستت رد نشه وگرنه من میدونم 9 سالته لو رفتیم حاجی از کجا فهمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 32 دقیقه قبل، Fail گفته است: عکس اطلاعات کاربری و سن و نام رو دیگه کات کردم، از پایین به بعدشو گذاشتم.. دیگه وقتی گیر میدن که حتماً حتماً باید +30 کلمه باشه.. حاجی فقط رو این موندم از کجا اینفرنوس موتور زانتیا به ذهنت اومد هروقت یادم میاد خندم میگیره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 38 دقیقه قبل، iDaniel گفته است: حاجی فقط رو این موندم از کجا اینفرنوس موتور زانتیا به ذهنت اومد هروقت یادم میاد خندم میگیره نمیدونم تازه وقتی داشتم مینوشتمش، عصبی بودم 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 3 ساعت قبل، Fail گفته است: عکس اطلاعات کاربری و سن و نام رو دیگه کات کردم، از پایین به بعدشو گذاشتم.. منظورم اینه که فرمها از 30 کلمه به چند کلمه تغییر پیدا کردن که اگه فرمِت قدیمی باشه هاید میشه 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 3 ساعت قبل، Fail گفته است: عکس اطلاعات کاربری و سن و نام رو دیگه کات کردم، از پایین به بعدشو گذاشتم.. دیگه وقتی گیر میدن که حتماً حتماً باید +30 کلمه باشه.. چرا بمن گیر نمیدن نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 54 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: منظورم اینه که فرمها از 30 کلمه به چند کلمه تغییر پیدا کردن که اگه فرمِت قدیمی باشه هاید میشه این انصاف نیست آقا! شاید یه نفر بخواد خودشو توی ۳۰ کلمه توصیف کنه، کجای فرم گفته نمیشه تو ۳۰ کلمه یا بیشتر توصیف کرد؟ گفته توی چند کلمه حالا چه ۵ تا چه ۲۰ تا نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 8 ساعت قبل، iDaniel گفته است: لو رفتیم حاجی از کجا فهمیدی خودت بهم گفتی شاتش هست نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 48 دقیقه قبل، moji گفته است: خودت بهم گفتی شاتش هست وای هک شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 رکب خوردی نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 10 ساعت قبل، moji گفته است: دانیال جان تازه بهت لطف کرده سنو زده 12 که درخواستت رد نشه وگرنه من میدونم 9 سالته منطقیه سید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 7 ساعت قبل، Automat گفته است: شاید یه نفر بخواد خودشو توی ۳۰ کلمه توصیف کنه، کجای فرم گفته نمیشه تو ۳۰ کلمه یا بیشتر توصیف کرد؟ گفته توی چند کلمه حالا چه ۵ تا چه ۲۰ تا متوجه نشدی گل فرم عوض شده 2 تا فیلدش یعنی در 30 کلمه خود را توصیف کنید بوده الان شده در چند کلمه خود را توصیف کنید ملاک این نیست که چند تا کلمه جلوشه! ملاک اینه که از فرم جدید که توش بجای 30 کلمه نوشته چند کلمه استفاده شده باشه! نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در July 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 دوستان عشق یعنی پدر لطفا درگیری نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در July 3 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 منطقیه اقا مرتضی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 3 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 دست های بی قرار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.