Roney ارسال شده در June 20 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: در ایونت Race ایشون 3-2-1 رو گفتن و استارت رو زدن، تا یجایی من اولین نفر بودم و بازی رو به عنوان برنده تموم کردم ایشون به دلایل نامعلوم گفتن که باید دوباره برگزار بشه و از این غافل نشیم که کسی که مقابل من بود رفیقشون بود. من خواستار مدرک و توضیحات برای اینکه به چه دلیل این راند دوباره تکرار شد هستم. • مدارک (فیلم یا عکس): از راند اول ویدیویی در دسترس ندارم و اون رو خواستارم. ویدیو راند دوم رو در صورت نیاز میفرستم. برگزارکننده اصلی ایونت: [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در June 21 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 باسلام و درود لطفاً شکایت خود را رد کنید چون مدارک خود را به ادمین مربوطه ارسال شده است باتشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما به درخواست خودتان رد شد موفق باشید بسته شد. ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده