ArShiYaA ارسال شده در June 16 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: help me دادم که یه سوالی بپرسم که این آقا خیلی دیر اومد کاملا مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/072e16_24XRecorder-16062024-161454.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 سلام و خسته نباشید خدمت شما داداش شما از من سوالی کردید و من دنبال حواب سوال شما بودم. لطفا علکی شکایت نکنید 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 درود خدمت شاکی محترم @Yoxer مدارک شما ناقص میباشد باید از تمام مکالمه ریکورد تهیه کنید، مدرکی که ارسال کردید از وسط مکالمه میباشد، بنابراین شکایت شما رد شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده