MUSTANG ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 من پیشنهادی دارم برای اقلیت میکانیک. همانطور که میدانید در فیلم های ماشینی میکانیک هایی وجود دارد که ماشین های خود و دیگران را تعمیر و ارتفاع انجام میدن. و بجوز ارتفاع بتوانند کار های دیگر مانند رنگ کردن ماشین، سیروس کردن ماشین را انجام دهند. اینجوری اقلیت میکانیک جذاب تر میشود. خجالت نکشید نظرات خود را بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 گزارش تکراری! اقلیت یدک کش هر چقدر هم توسئه پیدا کنه بازم کمه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 بله میکانیک اقلیت مهمی در سرور است و برای پیشنهاد قبلی ما نظر خود را مطرح کنید اقلیت میکانیک لایق بیشترین امکانات است. ولی چرا کسی براش کاری انجام نمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 15:43، Eyesnake گفته است: من پیشنهادی دارم برای اقلیت میکانیک. همانطور که میدانید در فیلم های ماشینی میکانیک هایی وجود دارد که ماشین های خود و دیگران را تعمیر و ارتفاع انجام میدن. و بجوز ارتفاع بتوانند کار های دیگر مانند رنگ کردن ماشین، سیروس کردن ماشین را انجام دهند. اینجوری اقلیت میکانیک جذاب تر میشود. خجالت نکشید نظرات خود را بنویسید با پیشنهاد شما مخالفم - کاربرد تیونینگ هاهم همینه و این آپشن ها برای سرورای RP هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 15:43، Eyesnake گفته است: من پیشنهادی دارم برای اقلیت میکانیک. همانطور که میدانید در فیلم های ماشینی میکانیک هایی وجود دارد که ماشین های خود و دیگران را تعمیر و ارتفاع انجام میدن. و بجوز ارتفاع بتوانند کار های دیگر مانند رنگ کردن ماشین، سیروس کردن ماشین را انجام دهند. اینجوری اقلیت میکانیک جذاب تر میشود. خجالت نکشید نظرات خود را بنویسید سلام تکراریه و نیاز به یه زمینه ای هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 درود پیشنهاد تکراری میکانیک مکانیک نقل قول 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 15:43، Eyesnake گفته است: خجالت نکشید نظرات خود را بنویسید من متاسفانه خجالت کشیدم.. شو خوش نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.