Fail ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 با سلام.. خب همونطور که میدونید اگه دونفر تو بازی با هم ازدواج کنن، اتفاق خاصی براشون نمیوفته و فقط اسم همدیگرو میتونن تو بخش /stats و یا UCP هم، مشاهده کنن.. پیشنهادم اینه که کسایی که با هم ازدواج میکنن، بتونن قابلیتی رو فعال و غیرفعال کنن که سوییچ ماشیناشون در اختیار کسی که باهاش ازدواج کردن، قرار بگیره.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 خب سویچ در اختیار بگیره وقتی به فرض مثال همسر گرامی انلاین نبود ماشینی هم نیست و اینکه اینو راحت با یه givekey کردن میشه داد به نظر من اپشن های خیلی بهتر از اینو میشه گذاشت که خفن تر باشه مثلا وقتی که هر دو شخص با هم انلاین باشن مقدار پیچکت اندکی افزایش پیدا کنه مخصوصا اگه داخل فکشن باشن یچیزی مثله بیمه که تو واقعیت هم هست. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminLr ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 سرور Rpg عه ولی اکثر چیزاش طبقه Rp داره پیش میره پس اینم منطقیه که وجود داشته باشه . (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 پیشنهاد بسیااار خوبی بود نظرم + هست نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 08:49، Fail گفته است: با سلام.. خب همونطور که میدونید اگه دونفر تو بازی با هم ازدواج کنن، اتفاق خاصی براشون نمیوفته و فقط اسم همدیگرو میتونن تو بخش /stats و یا UCP هم، مشاهده کنن.. پیشنهادم اینه که کسایی که با هم ازدواج میکنن، بتونن قابلیتی رو فعال و غیرفعال کنن که سوییچ ماشیناشون در اختیار کسی که باهاش ازدواج کردن، قرار بگیره.. با پیشنهاد شما مخالفم - شاید من ماشینی داشته باشم که نخوام کسی که باهاش ازدواج کردم سوارش بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 12:16، Neikso گفته است: خب سویچ در اختیار بگیره وقتی به فرض مثال همسر گرامی انلاین نبود ماشینی هم نیست و اینکه اینو راحت با یه givekey کردن میشه داد به نظر من اپشن های خیلی بهتر از اینو میشه گذاشت که خفن تر باشه مثلا وقتی که هر دو شخص با هم انلاین باشن مقدار پیچکت اندکی افزایش پیدا کنه مخصوصا اگه داخل فکشن باشن یچیزی مثله بیمه که تو واقعیت هم هست. خب چه ربطی به givekey داره؟ الان مثلا همسر گرامی شما آنلاین نبود، میتونه به شما givekey بده؟ این چیزی که گفتم خودش یه حالت givekey داره فقط قبل شروع گیم، سوییچ ها در اختیار همسرتون هست و فرقش با حالت الان اینه که دیگه نیاز نیست برید پیش هم و دونه دونه ماشینتونو givekey کنید (عین فرق clan و crew میمونه، crew رو باید با دوستاتون هروقت که اومدید تو گیم، CMD بزنید و بسازید، اما clan رو دیگه همین که میاید تو گیم، توش هستید) در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 15:12، AminLr گفته است: سرور Rpg عه ولی اکثر چیزاش طبقه Rp داره پیش میره پس اینم منطقیه که وجود داشته باشه . (+) والا سید 9 ساعت قبل، Ariajoo گفته است: با پیشنهاد شما مخالفم - شاید من ماشینی داشته باشم که نخوام کسی که باهاش ازدواج کردم سوارش بشه دوست عزیز.. متن بنده رو کامل نخوندی در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 09:49، Fail گفته است: قابلیتی رو فعال و غیرفعال کنن تو این قابلیت قرار نیست که همیشه سوییچ ماشین شما در اختیار همسرتون قرار بگیره که! شما میتونید این قابلیت و رو فعال و غیرفعال کنید و مثل چک کردن وضعیت کلاب در Cops، شما با زدن دستوری بتونید وضعیت سوییچ هارو مشاهده کنید مثلا: /keystats که باهاش بتونید ببینید که شما یا طرف مقابلتون این وضعیت رو فعال کرده یا نه؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 در ۱۴۰۳/۳/۲۶ در 08:49، Fail گفته است: با سلام.. خب همونطور که میدونید اگه دونفر تو بازی با هم ازدواج کنن، اتفاق خاصی براشون نمیوفته و فقط اسم همدیگرو میتونن تو بخش /stats و یا UCP هم، مشاهده کنن.. پیشنهادم اینه که کسایی که با هم ازدواج میکنن، بتونن قابلیتی رو فعال و غیرفعال کنن که سوییچ ماشیناشون در اختیار کسی که باهاش ازدواج کردن، قرار بگیره.. سلام یکم شاخ و برگ بدیم بهش بهتر میشه موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 درود هر پیشنهادی که این مورد رو جذاب تر کنه باهاش موافقم @ArmanRespect نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.