FaDal ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: ایشون در حال رانندگی با موتور NRG-500 بودن و از من تست میگرفتن، اگه من دروغ میگم باید ss از تست گرفتن از من داشته باشه و بیاد نشون بده، یا مدارک از تست من به ادمین مربوطه بفرسته • مدارک (فیلم یا عکس):- ویرایش شده June 14 توسط FaDal توضیحات تکمیلی وارد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 درود، مطابق قوانین شکایت شما به دلیل عدم داشتن هیچ مدرکی رد شد. - برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده