Peak ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 تمامیه تیم استف خیلی زحمت میکشن ولی کسانی که واقعا زحمت زیادی کشیدن. 1- @Kamyab 2- @Noise 3- @Roya 4- @Feu 5- @Arise امیدوارم بمونین برا ارساکیا. 1 1 نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 (ویرایش شده) 23 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: @Arise 14 ساعت قبل، Fail گفته است: 1- @Martyn 2- @Feu 3- @Noise 4- @DawN 5- @Arise 6 ساعت قبل، imehrdad123 گفته است: به نظر من 1- @Noise 2- @Luigi 3- @Roya 4- @Arise 5- @Martyn 6- @Terible 7- @Neverlose 8- @Nuclear 3 ساعت قبل، Peak گفته است: تمامیه تیم استف خیلی زحمت میکشن ولی کسانی که واقعا زحمت زیادی کشیدن. 1- @Kamyab 2- @Noise 3- @Roya 4- @Feu 5- @Arise امیدوارم بمونین برا ارساکیا. اقا خیلی ممنونم که من هم جزء انتخاب هاتون گذاشتین امیدوارم که بتونم جبران کنم ❤ @AmirMamad اماده باش میخوام بیام سراغت ویرایش شده June 8 توسط Arise 1 1 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 (ویرایش شده) @Noise @HajAbdollah @Fayez @HerroiN @PabloEscobar @Arise @Neverlose ویرایش شده June 8 توسط BraTE . 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 هیچ فرقی ندارن هر کدوم زحمت میکشند فقط خب بعضی دوستان فکر میکنن با رسیدن به تیم استف(ادمینی) به درجه بالایی رسیدن و قیافه میگیرن خواستم بگم چندین بار شده حالا اسم نمیبرم طرف موقع رسیدگی به مشکلات با لحن تهدید آمیز و تند صحبت میکنه در یه مورد تو شکایتی بود که دیدم این عزیزمون به من گفت = تو هیچ پوُخی نیستی و لات کوچه خلوتی و بدو بدو و.... (حالا اینجا تو سرور قوانینی داره وگرنه خب جرعت نداره جایه دیگه بگه) اگه این پیامو میبینی یکم خودتو اصلاح کن ادب نشانه شخصیت ماست. 1 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 23 ساعت قبل، Durwin گفته است: بهترین امسال و سال های قبل @Pokers لطف داری عزیزم ❤ مهم اینه کارمونو درست انجام بدیم بدونه پارتی بازیو هیچ بحثی ! نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 (ویرایش شده) فقط @Luigi @Kamyab @HeRoiN @Martyn @Pokers ویرایش شده June 8 توسط ThunderStorm . 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 درود، همه ی تیم استف عالی هستن ولی به نظر من؛ @DawN @Pokers @HajAbdollah 2 نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 (ویرایش شده) @HajAbdollah @Luigi @DawN بهترین ها از نظر من ویرایش شده June 9 توسط sTrEETx 1 نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 داشم ممد @HerroiN 1 نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 @Connect نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در June 9 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9 در ۱۴۰۳/۳/۱۸ در 15:53، TankeBiPelak گفته است: @Neverlose @DawN @Noise تانکه بی ملاک تعلیغ شد نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 @MatriX هیچ خبری در موردش نیست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 10 ساعت قبل، Demise گفته است: داشم ممد @HerroiN انشالله یه روز تورو هم تو تیم ادمینی میبیبنیم عشق نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 در ۱۴۰۳/۳/۱۹ در 23:25، ThunderStorm گفته است: فقط @Luigi @Kamyab @HeRoiN @Martyn @Pokers بوس بهت نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 (ویرایش شده) @HajAbdollah و @Kamyab @HerroiN ویرایش شده June 10 توسط Saly 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lFarbod ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 داشم @Mortezaa داشم @Olden داشم @HerroiN 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 خودم 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 همه ی دوستان ادمین که بهترینند و تو کارشون دریغ نمیکنن ولی به نظرم افرادی که کارشون درسته و طبق قانون پیش میرن و توی پلیر ها محبوب هستن: @Kamyab @Martyn @Luigi @Robert @Neverlose @Pokers @Nuclear @Arise 3 1 نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 (ویرایش شده) @Pokers @HerroiN @Feu @Nuclear @Neverlose @EnDWaY @Robert @Arise @Luigi @Noise ویرایش شده June 11 توسط Forces 3 2 نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 اول از همه خودش میدونه چقد دوستش دارم @EnDWaY دوم @PermenentLion بعد @Luigi بعد @HerroiN @Arise عشقه @Noise و بقیه ادمین ها دارن زحمت میکشن اونا رو هم دوس دارم نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 2 دقیقه قبل، FrostBite گفته است: اول از همه خودش میدونه چقد دوستش دارم @EnDWaY دوم @PermenentLion بعد @Luigi بعد @HerroiN @Arise عشقه @Noise و بقیه ادمین ها دارن زحمت میکشن اونا رو هم دوس دارم دروغ میگه نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 1 نقل قول ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 مسلما همه ادمینها قابل احترام، همشون تو یه کار ماهر و به نوبه خودشون خفنن شما چشماتون قشنگ میبینه که بنده رو انتخاب میکنین 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 4 ساعت قبل، Forces گفته است: @Pokers @HerroiN @Feu @Nuclear @Neverlose @EnDWaY @Robert @Arise @Luigi @Noise 4 ساعت قبل، FrostBite گفته است: اول از همه خودش میدونه چقد دوستش دارم @EnDWaY دوم @PermenentLion بعد @Luigi بعد @HerroiN @Arise عشقه @Noise و بقیه ادمین ها دارن زحمت میکشن اونا رو هم دوس دارم ماچ بهتون گلا نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 4 ساعت قبل، Forces گفته است: دروغ میگه نه دیگه دهنتو نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.