khamenei ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 (ویرایش شده) @SFC, @DawN, @Kamyab, @Roya, @Mandi, @EnDWaY, @Olden, @Pokers, @Luigi, @Terible, @Martyn, @Noise, @Toofan, @Mohny, @Nuclear ویرایش شده June 7 توسط iAlireza 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 نظر من: 1- @Neverlose 2- @Noise 3- @Mortezaa 4- @EnDWaY 5- @Martyn 6- @DawN 7- @Olden 8- @PermenentLion 9- @Nuclear 10- @Terible 11- @Luigi 12- @AllaH 13- @Robert 14- @Pokers 15- @Arise 16- @Feu 17- Roya 18- @HerroiN 19- خودم با اینکه ادمین نبودم 20- @AdmBoT با اینکه اینم نبوده امیدوارم کسی جدی نگیره این پیام رو با ملاک خاصی نوشتم جدی نگیریدش 1 1 1 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Slap پس من کجام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Noise نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Fayez 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Arise نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Slap قطعا خودت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 (ویرایش شده) @Terible @Robert @XFaCToR ویرایش شده June 7 توسط Game 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 با اینکه همشون زحمت میکشن ولی بنظرم @Noise @Luigi @Kamyab 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Neverlose @DawN @Noise 1 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @HajAbdollah 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، Slap گفته است: نظر من: 1- @Neverlose 2- @Noise 3- @Mortezaa 4- @EnDWaY 5- @Martyn 6- @DawN 7- @Olden 8- @PermenentLion 9- @Nuclear 10- @Terible 11- @Luigi 12- @AllaH 13- @Robert 14- @Pokers 15- @Arise 16- @Feu 17- Roya 18- @HerroiN 19- خودم با اینکه ادمین نبودم 20- @AdmBoT اشتباه کردم. ویرایش شده June 7 توسط amojavad اشتباه کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Slap مشکل داری مشکل داری؟ 1 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 ففط @Martyn ♥ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slasher ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Noise @Terible با اختلاف این دوتا بهترین ادمینای ارساکیا تو ۲۰۲۴ هستن نقل قول ما شرریم و شرارت از عشقه و دیگر هیچ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 @Slap آخر شب بیا چک پی سی 1 نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 بهترین امسال و سال های قبل @Pokers 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 5 ساعت قبل، Nuclear گفته است: @HajAbdollah چاکر آقا عرفان ما درس پس میدیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 1- @Martyn 2- @Feu 3- @Noise 4- @DawN 5- @Arise نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrDaDX ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 به نظر من 1- @Noise 2- @Luigi 3- @Roya 4- @Arise 5- @Martyn 6- @Terible 7- @Neverlose 8- @Nuclear 1 نقل قول https://agsa.arsacia.ir/clans/view/Survival Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 درود و دو صد بدرود فرو بنما...... خب ببین تمام ادمینا دارن زحمت میکشند سعی میکنم که سرور روبه راه باشه تا جایی که راه داره شبا بیدارن و نمیزارن یه چندتا آدم مریض که میان چیت میزنن و به سرور آسیب میزنن رو جلوشونو میگیرن پس بهتره که بگیم همشون نه تنها دو سه تاشون بدرود. نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killed ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 @Noise, @Kamyab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 11 ساعت قبل، Terible گفته است: @Slap آخر شب بیا چک پی سی اصلاحیه: 1- @Terible 17 ساعت قبل، Olden گفته است: @Slap قطعا خودت بوس بوس داداش گفتم طبق یه معیار خاص که نمیتونم بگم ردیف بندی کردم هر کی یه استعدادی داره بالاخره یکی مثلا تو کنسل کردن Ad خیلی اکتیو هست یکی مثلا تو رسیدگی به شکایت خوبه یکی مثلا ادمین وار خوبیه یکی تو مسئولیت هلپر و اینا خوبه یکی خیلی زیاد تایم میزنه خود شما تو اطلاعیه هایی که برا وار میزاری متن طولانی ای میزاری که اینم باز میبرتت بالا 14 ساعت قبل، Arise گفته است: @Slap مشکل داری مشکل داری؟ حاجی فعلا بخاری ندیدم ازت بلند شه فکر کنم بهت ادمین 2 بدن بیوفتی رو غلطک چون عادیه دیگه تازه ادمینی و چت زیادو چشم درد و ... نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arasking1 ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 با اینکه همه خوب هستن اما بنده شب پلیر هستم و از @Roya @Mortezaa @Nuclear @Mandi @HajAbdollah @Noise @Kamyab @Feu تشکر میکنم ♡ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAXGAME12 ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 برین باو فقط @HajAbdollah و @SuperMaN و @DawN 1 1 نقل قول My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.