ArShiYaA ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وسط هلپمی یهو از بازی خارج شد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 درود خدمت شاکی محترم جناب @Yoxer. بنده Timeout شدم و مدرک هم دارم و وقتی هم وارد گیم شدم به دلایلی (Related to Staff) نتونستم بیام پیشتون و مدارک هم برای مسئولین هلپر ارسال خواهد شد. سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 با سلام خدمت شاکی محترم @Yoxer بررسی هایه لازم انجام شد این اتفاق به صورت قصد نبوده به هر حال اخطار هایه لازمه داده خواهد شد موفق باشید بسته شد ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده