DrDep ارسال شده در September 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دعوا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چی بگم والا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 6 بار نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در September 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: راحت و اماده انجام کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعات بازی کردن من: 19:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دسته متوسط خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گنگش بالاس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فقط پلیر های خوب میتونن اینجا باشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 4 بار نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19• اسم واقعی: امیرحسین• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار حساس در انجام وظیفه. خیرخواه . مفید • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل ۷ ساعت به بالا• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸ صبح تا ۱۲ شب• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن ب هیتمن.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای ماندن در آن و انجام وظیفه و بالا کشیدن فکشن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت انجام وظایف فکشن را دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟بالای ۷ ۸ بار نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - عاشق - جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کراشم تو فکشنع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در September 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم این فکشن را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در September 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22• اسم واقعی: میلاد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: میلادیمن هستم, آروم کار بلد, تابع قوانین و خاکی• روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 6 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 00:01 تا 23:59• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه جدید در کنار علیرضای گل• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست, اینو تو UCP بنده میتونید متوجه بشید• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار 1 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در September 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بیشتر برای سرگرمی و تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BAsil ارسال شده در September 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش سرحال مؤدب با انگیزه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۱۰ ساعت در روز. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۰:۰۰ الی ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه بیام اینجا. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این اقلیت علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سابقه حضور در دسته ویژه رو دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۶ بار در روز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در September 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2022 @ORTEGA درخواست عضویت شما قبول شد(138) @ORTEGA درخواست عضویت شما برای Dreamer قبول شد(120) @MardTanha درخواست عضویت شما قبول شد(41) @Hello درخواست عضویت شما قبول شد(118) @FanTuM درخواست عضویت شما قبول شد(21) @Amiiir درخواست عضویت شما قبول شد(107) @Spicyy درخواست عضویت شما قبول شد(113) @LuTi درخواست عضویت شما قبول شد(104) @BAsil درخواست عضویت شما قبول شد(81) __________________________ @MILADemon با احترام فراوان درخواست عضویت شما رد شد (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) اولویت ها به ترتیب: نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در September 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۴ • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، آرام ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲-۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۱:۰۰-۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانینش مسلط ام و خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰-۱۲ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۴ • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، آرام ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲-۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۱:۰۰-۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانینش مسلط هستم و دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰-۱۲ بار نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در September 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2022 سلام هم اکنون ظرفیت اقلیت Hitman Agency تکمیل است. لطفا تا اطلاع ثانویه درخواست ندهید. درصورت خالی شدن ظرفیت و وجود شرایط برای عضو گیری در همین تاپیک اعلام میشود. نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در September 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 3 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 سن واقعی: 22. اسم واقعی: ستایش. در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد , اجتماعی , تابع قوانین و سعی میکنم اشتباهاتم را بپذیرم. روزانه چقدر بازی می کنید؟ نصف روز. در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 01:00 - 14:00. چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اقلیت مورد علاقم. برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ کمک و پیشرفت در سرور. چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه میتونم وظیفمو به خوبی انجام بدم. روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 - 5 بار. نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: امیر• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب متوسط بد• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 00-06• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری بودن• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه و فعالیت در فکشن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تایمم زیاده• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 بار یا 85 بار نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (09:00 - 13:00) - ( 17:00 - 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 با سلام و درود خدمت تمامیِ علاقه مندان به اقلیت Hitman Agency اقلیتِ Hitman Agency شرایط پذیرفتن یک عضو فعال و واجد شرایط را دارد. لطفا برای عضویت درخواست خود را در این تاپیک ارسال کنید. تمامیِ درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته میشوند. لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداََ ارسال کنید.*توجه*: بازیکنانی که "ساعت بازی کرده در ماه" آنها بیشتر است اولویت بیشتری دارند. موفق و پیروز باشید. نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: امیر• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار درست، فعال و...• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 00-06• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری بودن• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه و فعالیت در فکشن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تایمم زیاده• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (09:00 - 13:00) - ( 17:00 - 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار ویرایش شده September 24, 2022 توسط Roi نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی آزار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داستانش مفصله • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دیگه تهه خطه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده September 24, 2022 توسط Spider نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه این اقلیت را دارا هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85+ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BAsil ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش سرحال مؤدب با انگیزه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۱۰ ساعت در روز. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۰:۰۰ الی ۲۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه بیام اینجا. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این اقلیت علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این فکشن و مسئولیت پذیر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۶ بار در روز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، مهربون، با معرفت و اهل رفاقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود بیشتر از 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 12:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از دسته ی متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حضور در این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه ی حضور در این اقلیت را داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سختکوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ÷6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودن به مدت طولانی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به امور کاری اقلیت مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سختکوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ÷6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودن به مدت طولانی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به امور کاری اقلیت مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+6 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 3 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعال هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار من سقوط کردم و همه سکوت کردن ویرایش شده September 24, 2022 توسط Spicyy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.