Cobra ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 با این همه کاری که کامیاب داره فک کنم ۱ ماه ی بار بیاد ی پاسخ بده بره ولش کنید بنده خدارو گناه داره با این همه شلوغی کارش گناه داره به خدا @Kamyab اگه کامیاب داداشم بود خودم همراه باهاش بودم تا تنهایی کارو انجام نده کمکش می کردم نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 2 دقیقه قبل، Cobra گفته است: با این همه کاری که کامیاب داره فک کنم ۱ ماه ی بار بیاد ی پاسخ بده بره ولش کنید بنده خدارو گناه داره با این همه شلوغی کارش گناه داره به خدا @Kamyab اگه کامیاب داداشم بود خودم همراه باهاش بودم تا تنهایی کارو انجام نده کمکش می کردم زمانی که به این صندلی داغ دعوتش کردم زمان فراغت بیشتری داشت الان متأسفانه از بس درگیره دیگه زمان صحبت کردن با بازیکنارو نداره... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 (ویرایش شده) 4 دقیقه قبل، Fayez گفته است: زمانی که به این صندلی داغ دعوتش کردم زمان فراغت بیشتری داشت الان متأسفانه از بس درگیره دیگه زمان صحبت کردن با بازیکنارو نداره... هعی روزگار همه چی خیلی زود میگذره الان اگه من جانشین یا همکار اصلی کامیاب بودم با این همه مشکلات کامیاب رو تنها نمیذاشتم بنده خدارو @Kamyab داداش خودم هم کوچیکتم و تو همچی پشتتم درسته داداشت نیستم ولی خیلی دوستت دارم کامیاب ویرایش شده October 27 توسط Cobra درست کردن متن. 1 نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 وای نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.