ijoker ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 تغییر نمایه صفحه اول گوگل به سبک شخصی با افزونه منتخب 2023 درود. وقتتون بخیر. امروز یه افزونه گوگل رو می خوام بهتون معرفی کنم که کارش تغییر صفحه ی اول گوگل هست به طوری که به صورت شخصی می تونید تنظیماتش رو بچینید و یه چیز خفن و جالب باب میل خودتون درست کنید. نصبش هم کاری نداره اسمش هم bonjourr هست(چیز باحالیه). لینک صفحه bonjourr تو نت بازار: bonjourr(Click) تصاویری از افزونه: مخفی کننده نمای کلی: با بُنژور تجربهی گشت و گذار در اینترنت را بهتر کنید. یک صفحهی نخست زیبا، قابل شخصیسازی و سبک. هر موقع که پنجره یا صفحهی جدیدی باز کنید، این صفحهی مینیمالیست به شما خوشآمد میگوید و به آرامش و بهرهوری شما کمک میکند. به لطف پسزمینههای زیبا و باکیفیتی که برای حال و هوای هر روز عوض میشوند، صفحهی جدید شما همواره تازه است. بُنژور به عنوان جایگزینی برای نرمافزارهای صفحهی نخست مثل Momentum ساخته شده است. ما از iOS و زبان طراحی Apple الهام گرفتیم که این صفحهی نخست زیبا را بسازیم تا به شما کمک کند که روی موضوعات واقعا مهم تمرکز کنید. این افزونه ای که گفتم رو خودم هم اضافه کردم طرح مشکیش خیلی قشنگه یه گیف قشنگ هم می تونید بزارید پشت صفحه تنظیمات زیاد و کاربردی ای هم داره. اگه تنظیماتش هم به مشکلی خوردید در خدمتم. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 خیلی هم عاولی نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 جالب و مفید نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 عجیب بود. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.