Killed ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من یک شکایت ثبت کردم علیه بازیکن Desolator موارد شکایت: مورد اول سرعت غیر مجاز مورد دوم خاموش بودن چراغ در شب مورد سوم رانندگی در لاین خلاف مورد چهارم داشتن یک جاب بغیر از Detective در حالت on-duty مورد پنجم رها کردن وسیله نقلیه دسته ویژه مورد ششم توجه نکردن به وانتد های سرور و اکتیویتی نزدن درحالتی که on-duty هستند و مشغول انجام یک شغل دیگه بودند مورد هفتم انتقام جویی و زمانی که من وانتد کیل ایشون و کلا نبودم اقدام به تیر اندازی علیه من کردند و لاستیک موتور من رو پنچر کردند و داشتند به تیر اندازی به سمت من ادامه میدادند و طبق این موارد مدرک فرستادم و من موارد چهارم و پنجم شیشم رو پس میگیرم واما میرسیم به اصل مطلب شکایت من موارد اول و دوم و سوم شکایت من به دلیل اینکه وسیله ای که باهاش داشتند این قانون شکنی هارو انجام میدادند به گفته خودشون شخصی بوده این موارد از شکایا بنده رد میشه!!!! و مورد هفتم شکایتم به دلیل وجود نداشتن موارد کافی جهت DM رد شد آقا من اصلا حرفی از DM نزدم من گفتم من وانتد کیل این فرد نبودم و ایشون منو تو خیابون دید همینجوری تیر رو بست به خودم و موتورم وقتی همن که پیاده شدم باهاش داشتم فایت میدادم که توی فیلم کامل مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): برای @XFaCToR ارسال شده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 با سلام و درود توضیحاتی که لیدر بهتون دادن کامل بود 7 ساعت قبل، XFaCToR گفته است: من وانتد کیل این فرد نبودم لطفا مدرکی ارائه کنین که بعد از کشته شدن به داخل زندان نرفتین و از خونه خودتون اسپاون شدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 به دلیل ناقص بودن مدراک شکایت شما رد شد. موفق باشید بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده