arshiyaCT ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام و درود. آقا بیاییم وام به بازی اضافه کنیم یعنی تا سقف 10میل میتونیم برداریم و روزی باید حداقل 100ک بپردازیم اگر تا 1هفته پولی در بانک نزارید و قسط هارو بدید بن میخورید و باید اندازه اون پول هزینه کنید تا از بن در بیایید راستی الان میایی میگی داداش خوب یارو با اکانت مولتی میاد نه دیگه اشتباه نکن واسه ی اکانت های بالای لول 40 اونم با روزی حداقل 4ساعت تایم وام میدهند نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 درود پیشنهاد تکراریست/در دست بررسی موفق باشید 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام.. پیشنهاد باحالیه، باهاش موافقم ولی با وضعی که از پلیرای سرور میبینم، اگه این سیستم بیاد، خیلی از پلیر ها بن میشن و مشکلات زیادی بوجود میاد به احتمال زیاد این پیشنهاد رد میشه... نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 21 دقیقه قبل، Fail گفته است: با سلام.. پیشنهاد باحالیه، باهاش موافقم ولی با وضعی که از پلیرای سرور میبینم، اگه این سیستم بیاد، خیلی از پلیر ها بن میشن و مشکلات زیادی بوجود میاد به احتمال زیاد این پیشنهاد رد میشه... ممنونم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 جالبه, دادا پلیر ها همینطوریش پولشون منفی هست وام بیاد بنم بخورن؟! میری جیل یارو میگه 5k بزن فقط پولم از منفی در بیاد 1 نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام [ - ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 (ویرایش شده) درود ( - ) ویرایش شده April 21 توسط Lynx نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. از یک طرف خوبه.! از یک طرف بد.! برای اون افرادی که دارن خوبه ولی افرادی که ندارن براشون بد میشه ممکنه یک جا لازم داشته باشن برم بگیرن بعدش دیگه توانایی پرداخت آن را نداشته باشن. با پیشنهاد شما (مخالفم). نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 در ۱۴۰۳/۲/۲ در 14:15، KaNiKaS گفته است: با سلام و درود. آقا بیاییم وام به بازی اضافه کنیم یعنی تا سقف 10میل میتونیم برداریم و روزی باید حداقل 100ک بپردازیم اگر تا 1هفته پولی در بانک نزارید و قسط هارو بدید بن میخورید و باید اندازه اون پول هزینه کنید تا از بن در بیایید راستی الان میایی میگی داداش خوب یارو با اکانت مولتی میاد نه دیگه اشتباه نکن واسه ی اکانت های بالای لول 40 اونم با روزی حداقل 4ساعت تایم وام میدهند سلام. خسته نباشید. قبلا بیان شده و رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 این خوبه! پسورد اکانت دوستامو دارم وام میگیرم بن هم میخورن! تو این روش هیچ ضمانتی برای برگشت پول نیست. ولی اگه وام گیرنده به ارزش دارایی هاش وام بگیره و در بازه زمانی مشخص قسط هارو پس بده درغیر اینصورت اموال و دارایی های شخص به نفع بانک ضبط شه، بنظرم منصفانه تره. برای دور نزدن این روش :میشه ماشین و خونه یا تجارت تا پایان قرارداد غیر قابل فروش شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 3 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: این خوبه! پسورد اکانت دوستامو دارم وام میگیرم بن هم میخورن! تو این روش هیچ ضمانتی برای برگشت پول نیست. ولی اگه وام گیرنده به ارزش دارایی هاش وام بگیره و در بازه زمانی مشخص قسط هارو پس بده درغیر اینصورت اموال و دارایی های شخص به نفع بانک ضبط شه، بنظرم منصفانه تره. برای دور نزدن این روش :میشه ماشین و خونه یا تجارت تا پایان قرارداد غیر قابل فروش شه. سلام. خسته نباشید. با این اصلاحیات موافقم. موفق و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 (+) (=) (-) نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 داداش من نصف اکانت های بچه های سرور رو دارم میرم تو اکنتاشون ۱۰ نفر کال میدن میگن پول منو پس بده از یه طرف بنده خدا پول بیمه نداره وام بگیره پول ان بنی هم نمیده نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 در ۱۴۰۳/۲/۳ در 21:16، ijoker گفته است: قبلا بیان شده و رد شد. درود تا جایی که میدونم برای این مورد ورژن هم تعیین شده! اما نکته ای که هست اینه که اصلا این سیستم با سیستمی که در نظر گرفته شده یکی نیست و کاملا متفاوت هست. موفق باشید نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 22 دقیقه قبل، Automat گفته است: درود تا جایی که میدونم برای این مورد ورژن هم تعیین شده! اما نکته ای که هست اینه که اصلا این سیستم با سیستمی که در نظر گرفته شده یکی نیست و کاملا متفاوت هست. موفق باشید من تا همون قدر اطلاع داشتم فداتشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 خوبه نظرم مثبت ولی خوب اگر این کارو کنن صلوات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 پیشنهادایه زیادی در مورد این دادن فکر کنم دارن روش کار میکنن نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.