Fail ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، Kamyab گفته است: بحث فکشن کاملا جداست فکشن داخل بازی عضوگیری نمیکنه و اون موضوع صرفا یک اطلاعیه هست که بازیکنان به انجمن مراجعه کنند. درسته ولی بعضاً دیده میشه لیدر های فکشنای بازی، از این Ad ها چندبار به صورت مکرر ارسال میکنن که این خودش یه حالت عضو گیری مانند داره، شاید باید جلوی اینکار گرفته بشه.. ۱ ساعت قبل، Kamyab گفته است: جدای از قوانین، یکم افت نداره واسه کلن که بخواد تو CNN دنبال عضو بگرده؟ الان با روی کار اومدن قضیه Clan Level و XP خب اکثر کلن هایی که میبینم، دنبال کسی هستند که XP زیاد بزنه و تو Wall گیری شرکت کنه و بهش پاداش داده میشه.. بخاطر همین میان CNN و برای کلنشون دنبال همچین ممبری میگردن حالا Ad گذاشتن براش مجاز نیست اوکی، ولی بنظرم باید یه سیستمی برای پیدا کردن افراد اکتیو و تبلیغات برای کلن بوجود بیاد ویرایش شده April 28 توسط Fail نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 8 ساعت قبل، Fail گفته است: درسته ولی بعضاً دیده میشه لیدر های فکشنای بازی، از این Ad ها چندبار به صورت مکرر ارسال میکنن که این خودش یه حالت عضو گیری مانند داره، شاید باید جلوی اینکار گرفته بشه.. الان با روی کار اومدن قضیه Clan Level و XP خب اکثر کلن هایی که میبینم، دنبال کسی هستند که XP زیاد بزنه و تو Wall گیری شرکت کنه و بهش پاداش داده میشه.. بخاطر همین میان CNN و برای کلنشون دنبال همچین ممبری میگردن حالا Ad گذاشتن براش مجاز نیست اوکی، ولی بنظرم باید یه سیستمی برای پیدا کردن افراد اکتیو و تبلیغات برای کلن بوجود بیاد سلام و درود. با نظرتون موافقم. این کاری که لیدر های محترم انجام میدن اشتباه است و بی انصافی در حق کلن ها است یا این کار لیدر ها برداشته بشه و لیدر ها مجازات شن اگر این کار رو انجام میدن یا اینکه برای کلن ها هم این قانون اظافه بشه در کل با نظر شما موافقم جناب @TANTO نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود و وقت بخیر کلن اگه کلن باشه پلیر خودش پیگیرش میشه [ - ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 درود تکرار میکنم مخالف هستم به قول @Hamedcalais کلن اگر کلن تاپی باشه عضو خود به خود اینو میشه نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 2 ساعت قبل، FisheR گفته است: درود تکرار میکنم مخالف هستم به قول @Hamedcalais کلن اگر کلن تاپی باشه عضو خود به خود اینو میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad22 ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 در ۱۴۰۳/۲/۱۶ در 15:16، FisheR گفته است: درود تکرار میکنم مخالف هستم به قول @Hamedcalais کلن اگر کلن تاپی باشه عضو خود به خود اینو میشه از اون حرفا بودا مگه کلن از روز اول تاپه که ممبر بیاد سمتش. الان همه سرور پر بچست و همه دنبال کلن لول 6 میگردند که بتونند لامبورگینی سوار شن. چرا یک نفر باید بیاد عضو کلن لول 1 بشه. به نظر من هرچی زمان بگزره کار برای کلن های نو پا سخت تر میشه. نظر من به شخصه مثبته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.