arshiyaCT ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ارساکیا گیم. آقا من به یک چیزی فکر کردم این بود که بیاییم مقام تولید کننده محتوا مثل مقام استریمر بزاریم CMD ها هم سعی کنیم مثل استریمر بذاریم مثال یکی با اندروید پلی میده نمیتونه استریم کنه فقط میتونم تولید محتوا کنه بیاییم به عنوان مثال هر پستی که آپلود میکنه توی آپارات یا یوتیوب کسایی که پستش میبینن باید بین ۱۰تا ۵۰ باشه و باید ۴۰تا پست ایشون به این صورت باشد تا مقام دریافت کند نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 درود پیشنهاد تکراری. از قبل در دست پیگیری. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 12 دقیقه قبل، Vortlu گفته است: درود پیشنهاد تکراری. از قبل در دست پیگیری. + نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 در ۱۴۰۳/۱/۲۰ در 16:54، KaNiKaS گفته است: با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ارساکیا گیم. آقا من به یک چیزی فکر کردم این بود که بیاییم مقام تولید کننده محتوا مثل مقام استریمر بزاریم CMD ها هم سعی کنیم مثل استریمر بذاریم مثال یکی با اندروید پلی میده نمیتونه استریم کنه فقط میتونم تولید محتوا کنه بیاییم به عنوان مثال هر پستی که آپلود میکنه توی آپارات یا یوتیوب کسایی که پستش میبینن باید بین ۱۰تا ۵۰ باشه و باید ۴۰تا پست ایشون به این صورت باشد تا مقام دریافت کند سلام. خسته نباشید. این پیشنهاد تکراریه. ولی همچنان با این موضوع موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 26 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26 تکراری - موافقم - + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.