SDkhafan2077 ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 سلام من حقیقتا دو سه سالی هست که کم و بیش داخل سرور بازی می کنم حقیقتا ماشین های خود سن آندرس دیگه کفاف سرور رو نمیدن بنظرتون بهتر نیست چندتا ماشین جدید اد بزنید؟ تا اونجا که میدونم فقط یه بنز S کلاس و یه لامبورگینی اد زدید اگه مشکلی نداره چندتا ماشین ایرانی اضافه کنید با مدل های مختلف آمریکایی و آلمانی پیشنهاد من برای ایرانی مخصوصا پیکان جوانان هست برای خارجی هم مدل های مختلف ماسل کار های آمریکایی مثل dodge charger, challenger,ford mustang gt, Pontiac GTO, Plymouth GTX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 درود. تکراری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 درود پیشنهاد تکراری / در آینده امکان اضافه شدن ماشین وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.