OmidGH ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 اطلاعات کاربری: پیشنهاد: در سیستم راب بیز شما حتی اگه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر از بیز خارج بشین باز هم 4 وانتد میشین. نظر من اینه که در صورت اینکه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب رو تموم کردیم یا کلا وانتد نگیریم یا وانتدمون به C-7 یا C-6 با مقدار کمتری تغییر کنه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 درود. با قسمت وانتد کمتر موفقم . البته این مورد رو هم باید در نظر گرفت که اقلیت NG به Wkill نیاز دارد،بنابراین وانتد هم اگر کمتر شد Wkill بر جای باقی بماند. موفق باشید نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 درود. موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YoXeRr ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 درود و علیک. نظرت واقعا عالی بود و موافقم (+) فعلا 3> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 9 ساعت قبل، OmidGH گفته است: اطلاعات کاربری: پیشنهاد: در سیستم راب بیز شما حتی اگه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر از بیز خارج بشین باز هم 4 وانتد میشین. نظر من اینه که در صورت اینکه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب رو تموم کردیم یا کلا وانتد نگیریم یا وانتدمون به C-7 یا C-6 با مقدار کمتری تغییر کنه باسلام بنده با پیشنهاد شما موافقم (+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 سلام خسته نباشید. نظرتون عالی بود موافقم. (+) نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 درود بر شما. بنده مخالف پیشنهاد شما هستم. مجرم اگه وانتد کیل نباشه اختلال در امور NG رخ میده. نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 ۱ ساعت قبل، Alarm گفته است: درود بر شما. بنده مخالف پیشنهاد شما هستم. مجرم اگه وانتد کیل نباشه اختلال در امور NG رخ میده. سلام و درود متنو دقیق تخوندی انگار نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 سلام بنده با پیشنهاد شما موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 16 ساعت قبل، OmidGH گفته است: اطلاعات کاربری: پیشنهاد: در سیستم راب بیز شما حتی اگه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر از بیز خارج بشین باز هم 4 وانتد میشین. نظر من اینه که در صورت اینکه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب رو تموم کردیم یا کلا وانتد نگیریم یا وانتدمون به C-7 یا C-6 با مقدار کمتری تغییر کنه سلام نظر من هم [+] هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 (+) نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 23 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23 (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، Alarm گفته است: درود بر شما. بنده مخالف پیشنهاد شما هستم. مجرم اگه وانتد کیل نباشه اختلال در امور NG رخ میده. حداقل وانتدکیل کمتری بگیره خب ویرایش شده March 23 توسط moji نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 درود. نظر من درباره پیشنهاد شما (+). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 سلام و درود مجدد یه موردی به ذهنم رسید که میتونه دلیل این مورد باشه که پشت سر هم شدن راب ها و افزایش راحت اسکیله. میشه مقدار وانتد کیل رو کمتر کرد ولی بجاش یه مقداری کولداون بیاد روی استارت راب بیز. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 در ۱۴۰۳/۱/۴ در 06:48، OmidGH گفته است: اطلاعات کاربری: پیشنهاد: در سیستم راب بیز شما حتی اگه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر از بیز خارج بشین باز هم 4 وانتد میشین. نظر من اینه که در صورت اینکه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب رو تموم کردیم یا کلا وانتد نگیریم یا وانتدمون به C-7 یا C-6 با مقدار کمتری تغییر کنه درود سیستم فعلی هک راب بیز خیلی راحته به طوری که هر شخصی میتونه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب بیز رو وین کنه. مشکل وانتد کیل و اکتبویتی NG هم تازه حل شده. در ضمن دیگه کسی راب بانک نمیزنه چون باید بره دنبال ممبر و دردسر داره ممکنه فیل شه و... که این مورد برای FBI هم مشکل سمپل ایجاد میکنه. سیستم فعلی به نظر بنده بسیار عالیه. بنابراین نظرم - هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 1 ساعت قبل، Tequila گفته است: درود سیستم فعلی هک راب بیز خیلی راحته به طوری که هر شخصی میتونه بدون به صدا در اومدن زنگ خطر راب بیز رو وین کنه. مشکل وانتد کیل و اکتبویتی NG هم تازه حل شده. در ضمن دیگه کسی راب بانک نمیزنه چون باید بره دنبال ممبر و دردسر داره ممکنه فیل شه و... که این مورد برای FBI هم مشکل سمپل ایجاد میکنه. سیستم فعلی به نظر بنده بسیار عالیه. بنابراین نظرم - هست. سلام و درود در مرحله اول این پیشنهاد از سر دل و یک طرفه نیومده و روش فکر شده. دوم باید بین کسی که حوصله به خرج میده و بدون به صدا در اومدن زنگ خطر کارو تموم میکنه و اونی که این کارو نمیکنه یه فرقی باشه. سوم اکتیویتی سمپل خیلی وقته برای FBI سفید شده. چهارم من خودم تازگی FBI بودم و حداقل روزی 3-4 تا راب زده میشد در حالی که در سال های 2020-2022 دیر به دیر بوده و حتی مواردی بوده که توی یک هفته حتی یه رابم زده نمیشده. و پنجمم اگه متنو دقیق خونده باشین گفتم یا وانتد نگیره یا C-7 بشه و یا C-6 با مقدار کمتر حالا چه 6 تا یه یدونه در هر صورت اکتیویتی وانتد کیل دریافت میشه. (البته اگه بحث پول نباشه و فقط بحث اکتیویتی مطرح باشه). نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 درود [ + ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 درود موافق هستم موفق باشید نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 اگه وانتد ۳ C-6 شی بنظرم منطقی تر هست در صورتی که زنگ خطر به صدا در نیاد. نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 درود مقدار وانتد C-6 کم بشه در یک صورت موافقم که Paycheck بیشتر بشه در غیر اینصورت نمیصرفه NG وقتشو صرف کن سر زدن این وانتد اینم بگم معمولا کسایی که راب بیز میزنن لولشون کمه و Paycheck همینجوری کمه دیگه چه برسه کمتر بشه (-+) نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFO ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 موافقم + حداقل ، اگر بدون بصدا در اومدن زنگ خطر تموم کنیم ، ۳ وانتد بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 یک پیشنهاد بسیار عالی (+) نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 سلام و درود با پیشنهاد شما موافقم ( + ) نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 سلام، موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 سلام با هیچ کدام موافق نیستم موفق باشید. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.