amirhosseinsamani ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 سلام به همگی من حدود 2 سال پیش که نوب بودم تو ماینمرفت یه کریپی پاستا دیدم جزعیت عکس و فیلم: ندارد ارتفاع: حدود 15 تا 18 بلاک دمیج: معلوم نیستم اما بدون هیچ لباسی وانشات میکنه سید: نا معلوم حدود دو سال پیش تازه ماینکرفت نصب کرده بود و فقط ماب هارو بلد بودم و بقا کردن سید یا چیزای دیگرو بلد نبودم خلاصه رفتم معدن بزنم که زمین لرزید و کل صدای بازی پرید من فقط صدای فریاد شنیدم پشتم رو که نگاه کردم یه غول درختی دیدم با جزییات که گفتم چشماش هم سفید بود خیلی ترسیدم در همون لحظه منو وانشات کرد و من نوب ترسیدم و مپ رو پاک کردم دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم اگر شما دارید بگید که این چه کوفتی بوده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 20 ساعت قبل، amirhosseinsamani گفته است: سلام به همگی من حدود 2 سال پیش که نوب بودم تو ماینمرفت یه کریپی پاستا دیدم جزعیت عکس و فیلم: ندارد ارتفاع: حدود 15 تا 18 بلاک دمیج: معلوم نیستم اما بدون هیچ لباسی وانشات میکنه سید: نا معلوم حدود دو سال پیش تازه ماینکرفت نصب کرده بود و فقط ماب هارو بلد بودم و بقا کردن سید یا چیزای دیگرو بلد نبودم خلاصه رفتم معدن بزنم که زمین لرزید و کل صدای بازی پرید من فقط صدای فریاد شنیدم پشتم رو که نگاه کردم یه غول درختی دیدم با جزییات که گفتم چشماش هم سفید بود خیلی ترسیدم در همون لحظه منو وانشات کرد و من نوب ترسیدم و مپ رو پاک کردم دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم اگر شما دارید بگید که این چه کوفتی بوده؟ چه دارک، آرزو میکنم برام یبار اتفاق بیوفته نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VoiDeadely ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 داداش راحت باش یا رو تریاک بودی یا شیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در April 13 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13 چه جالب! نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 عجیبه نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Prayers ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 تو گنگت بالاس دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 حق ؟ نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.